Single Post

Madame Tussauds

Jaarlijks gaan miljoenen mensen door de deuren van Madame Tussauds. Er zijn verschillende redenen voor het blijvende succes. Echter heeft dit alles te maken met een goede ouderwetse nieuwsgierigheid. Nauwelijks is de manier waarop wassenbeelden tegenwoordig worden gemaakt veranderd ten opzichte van hoe Madame Tussauds ze zelf in 1790 maakte.

Muziek, film, TV en fashion

  • A-list: meng u in een A-list feestje. In deze ruimte komt u verschillende bekende namen tegen zoals George Clooney, maar ook vlogger Enzo Knol.
  • Muziek: beleef het grootste muziek evenement van het jaar! In de geheel vernieuwde muziek ruimte kunt de grootste nationale en internationale artiesten ontmoeten.
  • Marvel Avengers: u stapt het levensgrote Marvel stripboek binnen. Kruip in de huid van uw favoriete superheld en test uw eigen superkrachten.
  • Fashion: op de catwalk kunt u uw catwalk moves laten zien. U kunt de grootste internationale topmodellen ontmoeten, maar ook een mode-icoon bewonderen.

Historisch

  • Wereldleiders: u kunt in de schoenen stappen van ’s werelds meest gerespecteerde leiders! Kiest u voor de schoenen van Barack Obama, Angela Merkel of Nelson Mandela?
  • I am art: een interactieve belevenis beleven met de grootste kunstenaars die ooit hebben bestaan. U wordt toegelaten tot een deel van de unieke kunst van de Nederlandse meesters, maar u kunt ook uw eigen kunstwerk produceren. Bovendien kunt u oog in oog komen te staan met grote internationale kunstenaars.
  • Royals: u kunt ervaren hoe het is om een royal te zijn. In Madame Tussauds komt u een aantal leden van het Koninklijk huis tegen.

Sport

U krijgt de kans om ’s werelds bekendste sportsterren te ontmoeten. Bent u een tennisliefhebber? Ga op de foto met Rafael Nadal. Durft u de strijd aan te gaan? Daag Rico Verhoeven uit voor een duel.

Tickets

Wilt u een bezoek brengen aan de wassenbeelden van Madame Tussauds? Bestel uw tickets op www.madametussauds.com.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Madame Tussauds op www.madametussauds.com.

Bereikbaarheid

In hartje Amsterdam is Madame Tussauds gevestigd op de Dam. Madame Tussauds bevindt zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Tram: u kunt de tram pakken naar de Dam.

  • Tram 2,11,12,13,17 halte Magna Plaza/Dam
  • Tram 4,14,24 halte Bijenkorf/Dam

Trein: wanneer u met de trein komt, stapt u uit bij Amsterdam Centraal. Loop de voorkant van het station uit over het Damrak naar de Dam. U vindt Madame Tussauds tussen de Kalverstraat en het Rokin.

Auto: u kunt uw auto parkeren in één van de verschillende parkeergelegenheden. U kunt onder andere parkeren in de parkeergarage van de Bijenkorf. De Bijenkorf garage ligt een kleine vijf minuten lopen van Madame Tussauds vandaan.

Metro: neem Metro Zuid en stap uit bij de halte Rokin.

Locatie

Madame Tussauds
Dam 20
1012 NP Amsterdam
Tel: 020-522 10 10
E-mail: info@madametussauds.nl
www.madametussauds.com