Zomerdeal! Midweek genieten in een Familie Lodge met het hele gezin op de Veluwe

Bij deze Zomerdeal op de Veluwe is inbegrepen:

  • 4 Overnachtingen in een Familielodge
  • Schoonmaakkosten
  • Bowlen
  • Toegang tot binnenzwembad
  • Midgetgolfen

Prijs: € 285 p.p. voor de volwassenen
€ 142,50 p.p. voor de kinderen

Deze prijs is geldig op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen.

Optioneel bij te boeken:

  • Ontbijt voor € 12,95 per volwassene en € 4,75 per kind
  • Entree SchatEiland (indoor speelparadijs) voor € 12,75 per kind en € 8,75 per volwassenen
  • Tafelgrillen voor € 21,50 per volwassenen en € 15,50 per kind

De bovenstaande prijs is exclusief lakenpakketten, toeristenbelasting en borg.

De prijs van deze Zomerdeal is geldig tot en met 17 augustus 2022.

Zomerdeal op de Veluwe

Bent u nog op zoek naar een midweekje weg tijdens de zomervakantie? Boek dan nu deze heerlijke ZOMERDEAL en verblijf een midweek lang in een unieke Familie Lodge. 

Deze zomerdeal is geldig van 13 juli tot en met 17 augustus tijdens de zomervakantie. Uiteraard is het daarvoor of daarna ook mogelijk een heerlijke vakantie te boeken op dit Recreatiepark.

Faciliteiten op het park

Een actief weekendje weg met het hele gezin. Op ons park is altijd genoeg te doen voor jong én voor oud.
Wij beschikken onder andere over een binnen en buiten zwembad, diverse grote en kleine speeltuinen, Jeu de boules, midgetgolf, tafeltennistafel, Ponyclub en een kinderboerderij.

Tijdens uw weekendje weg mag het u aan niets ontbreken. Recreatiepark de Boshoek staat bekend om zijn gastvrijheid en kwaliteit. Het familiebedrijf bestaat ondertussen al 45 jaar en is een begrip op de Veluwe. Bij de receptie staan ze voor u klaar om uw vakantie of weekendje weg op de Veluwe onvergetelijk te maken.

Familie Lodge

Comfortabel genieten met uw hele gezin. Verblijf in een van de Familie Lodges en geniet optimaal van uw welverdiende vakantie. Zowel binnen als buitenleven is een geweldige ervaring. Door de openslaande deuren maakt u van de keuken een buitenkeuken. Dat is pas genieten! De familielodge heeft een oppervlakte van 32m².

De Familie Lodges zijn vanaf 1 februari 2015 nieuw bij ons recreatiepark. De Lodge is een gezellig ingerichte chalet met in het bijzonder een heerlijke houten vlonder voorzien van een loungeset en een gasbarbecue tafel. In het chalet verblijft u in een ruimte waar u gezellig met elkaar eet of bijkomt van een heerlijke dag op de Veluwe.

De Lodge is voorzien van 3 slaapkamers waarvan 1x een 2 persoons bed en nog twee slaapkamers met beide 2x een 1 persoons bed. De Lodges zijn centraal gelegen op het park in een tuin met twee fruitbomen. U geniet volop met uw gezelschap van wat de natuur te bieden heeft!