Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen

Dit Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen is inclusief:

  • Inschepingsschotel op vrijdagavond
  • 2 Overnachtingen aan boord van de klipper
  • 2x Ontbijt op zaterdag en zondag
  • 2x Lunch op zaterdag en zondag
  • 1x BBQ op zaterdagavond
  • Mountainbike tocht (inclusief fietshuur)
  • Koffie, thee, melk

Prijs: € 87,50 p.p.
Minimum aantal personen is 15.

Prijs is exclusief huur schip. Deze prijs is op aanvraag en afhankelijk van de gewenste periode.

De drankjes kunnen aan het eind van de reis op basis van nacalculatie worden afgerekend. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen het schip te huren. Voor prijzen kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling.

De prijs van dit Weekendje Zeilen met een klipper vanuit Harlingen is geldig tot en met 31 december 2021.

Weekendje zeilen met een klipper vanuit Harlingen

Zeilen op deze klipper is een belevenis op zich. Of u nu met uw vereniging, bedrijf of familie wilt varen, zeilen op deze klipper vanuit Harlingen is mogelijk. De Waddenzee en het IJsselmeer liggen binnen handbereik. Een dagtocht naar Terschelling of de zeehondenbank als familieuitje, een weekend zeilen naar Vlieland, Texel of Ameland, een weekje uitwaaien tijdens een individuele tocht, een dagtocht met uw vrienden of een zeilvakantie, wij, Mark en Esther, heten u van harte welkom aan boord.

Genieten van het zeilen op de Waddenzee of het IJsselmeer

De luxe platbodem, die gebouwd is in 1914, is geheel verbouwd voor het varen met u, uw familie of uw relatie's. Aan dek is een heerlijke kuip om te genieten van het zeilen en het prachtige uitzicht op de Waddenzee of het IJsselmeer. In de haven kan hier lekker nagepraat worden. Ook is het een ideale plek aan boord voor de wat kleinere kinderen. Binnen zult u verrast zijn door de sfeervolle salon en de gezellige bar benedendeks. Vanuit de salon is er vrij uitzicht naar buiten zodat er ook met wat slechter weer nog van de omgeving kan worden genoten.

Natuurlijk kan er ook heerlijk geslapen worden in de pas gerenoveerde hutten.

Tijdens dagtochten kan er met 40 personen gevaren worden en voor een meerdaagse zeiltocht zijn er 23 bedden aan boord. In de winterperiode kan het schip gebruikt worden als mobiele hotel accommodatie of voor een winter zeilreis. Wij nodigen u graag uit op onze prachtige klipper.

Ons idee voor uw weekendje zeilen en sportief bezig zijn!

Mocht u dit jaar met uw groep een weekendje willen zeilen en daarna sportief bezig zijn, dan is het mountainbike arrangement een ideale oplossing.

Zaterdagochtend vertrekken we vroeg uit de haven van Harlingen om via de Waddenzee naar Terschelling of Vlieland te varen. Tussen 2 en 3 uur 's middags komen we aan in de haven. Voor de sportievelingen staan er mountainbikes klaar. Na een kleine opwarmronde duiken we de duinen en het bos in om een sportieve tocht te maken. Via hazepaadjes en karresporen komen we na 1, 2 of 3 uur weer aan bij het schip.

's Avonds wordt de BBQ aan dek gebracht en wacht er een heerlijke maaltijd.

Dit arrangement combineert 2 dagen zeilen met een gezonde en sportieve bezigheid. De fietstocht kan aangepast worden aan het conditieniveau van de groep en evtentueel worden verdeeld in een stuk voor de beginner en een langere tocht voor de wat meer ervaren fietser. Wanneer u liever niet gaat mountainbiken kunnen we uiteraard in overleg met u kijken naar andere mogelijkheden.