Winterslaap aanbieding 3 dagen – Overnacht in een sfeervol Landhotel in de Achterhoek

Bij dit Winterslaap arrangement 3 dagen in een Landhotel is inbegrepen:

  • Ontvangst met warme chocolade melk
  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een heerlijk ontbijt
  • 1x Een 3-gangen keuze menu
  • Wandelroutes
  • Koffie en thee faciliteiten op de kamer
  • Oplaadpunt voor elektrische auto

Prijs: Vanaf € 135,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Exclusief de toeristenbelasting.

Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik: € 45.00 p.p.p.n.

De prijs van dit Winterslaap arrangement 3 dagen in een Landhotel is geldig in de maand januari en februari 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Genieten in dit prachtige landhotel

Dit landhotel is gevestigd in de Achterhoek. Vanuit dit sfeervolle hotel starten mooie wandelroutes door deze prachtige regio. Zoek tijdens de wandeling een leuk plekje voor het lunchpakketje. In de avond is het tijd om de voetjes hoog te doen en te genieten in het hotel.

De hotelkamers

Het Landhotel is gevestigd in een 19de-eeuws klassiek pand, middenin het dorp, naast de kerk en vlakbij het natuurgebied het Elger. Het Landhotel herbergt 22 luxe hotelkamers met gratis draadloos internet, telefoon, radio, televisie, bad en/of douche en een schrijftafel. De kamers in ons hotel zijn allemaal verschillend en hebben allemaal hun eigen sfeer. Het hotel, inclusief alle kamers, is rookvrij.

Het restaurant

Genieten van lekker eten in de mooie omgeving van Almen. Op onze menukaart hebben wij heerlijke streekgerechten en voldoende keuze voor vegetariers en visliefhebbers. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bijpassend wijnarrangement.
Het hotel beschikt over verschillende menukaarten. Zo hebben ze onze lunchkaart, dinerkaart, het kindermenu, een kaart voor de high tea en afternoon tea.