Winters Teambuildingsprogramma – Actieve dag uit op de Veluwe

Dit arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met koffie of warme choco en warme apfelstrudel
  • Curling of Cryptische Fototocht
  • Winterse lunch
  • Langlauf pleziercircuit
  • Après ski
  • Stamppottenbuffet of oostenrijks buffet

Prijs: € 72,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Winterse Teambuilding op de Veluwe

Beleef met uw collega\'s een geweldig dagje uit op de Veluwe. U heeft de keuze tussen Curlen en een Cryptische Fototocht, u gaat actief langlaufen en voor de inwendige mens wordt ook gezorgd tijdens een stamppottenbuffet. Een actief en gezellig groepsuitje.

Veelzijdige evenementenlocatie

Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, familie-uitjes, teambuilding en themafeesten. Onze unieke groepsaccommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Programma

10.00 uur: Ontvangst met koffie of warme chocolademelk en warme apfelstrudel 10.30 uur: Curlingclinic OF Cryptische fototocht op de Veluwe (korte versie 2 uur) 12.30 uur: Winterse lunch met erwtensoep, roggebrood en spek en broodje rookworst 14.00 uur: Langlaufpleziercircuit met glühwein 16.00 uur: Apres ski en jullie eigen film kijken van het langlaufen 17.30 uur: Uitgebreid Stamppotten buffet OF Uitgebreid Oostenrijks buffet 19.30 uur: Einde programma