Winters genieten in de tijd van Peaky Blinders met High tea of diner

Bij dit Winters genieten arrangement is inbegrepen:

High Tea

 • Warme consumptie naar keuze en boerenbrok
 • Rondleiding Horse Experience center
 • Rondrit 30 minuten
 • Glas prosecco
 • High tea met onbeperkt thee melanges (en evt. koffie)
 • Alles in Peaky Blinders stijl

Prijs: € 55,00 p.p.  
Te reserveren vanaf 4 t/m 24 personen.

Diner

 • Rondleiding Horse Experience center
 • Tocht arrenslee
 • Glas prosecco
 • Peaky Blinders 3-gangen diner
 • Vrij gebruik Hollandse bar
 • Wijn en/of bierarrangement 
 • Alles in Peaky blinders stijl

Prijs: € 85,00 p.p.
Te reserveren vanaf 8 t/m 24 personen
Een eventuele upgrade naar 4-gangen is mogelijk tegen een toeslag van 9,50 p.p.

De prijs van dit Winters genieten in de tijd van Peaky Blinders arrangement is geldig vanaf 1 november 2021 en volledig in kerstsfeer. Niet te boeken op 25 en 26 december.

Peaky Blinders High tea of diner

Stap in de wereld van Peaky Blinders en ga terug naar een tijd waar auto's het straatbeeld nog niet bepaalden. Terug naar een tijd van Koetsen, paard en wagen, pracht en praal, maar ook de eenvoud van die tijd. Geniet van een heerlijke Engelse High tea of dineer in Peaky Blinders stijl.

Peaky Blinders - thema diner of high tea

Oude tijden herleven in Horse Experience Oldemarkt, waar u zich kunt vergapen aan diverse rijtuigen uit de tijd dat auto's het straatbeeld nog niet bepaalden. De ontvangstruimte is geheel in sfeer u kunt hier ook kleding, attributen en aan stalhouderij verwante zaken vinden.

Geheel in stijl wordt u ontvangen door de gastheer/vrouw en wordt u rondgeleid door de passionele stalhouder. Van aankleding tot servies, van muziek tot meubilair, alles ademt Peaky Blinders.

Maak je high tea of kerstdiner helemaal compleet met volledige fotoshoot (met uw eigen camera), waarbij u zich kunt kleden in de tijd van toen en kunt poseren als de Shelby familie in en rondom de koetsen. 

Hose Experience Center

Ons Horse experience center heeft in 2020 haar deuren geopend en is onderdeel van Restaurants Weerribben Wieden. Bij de Horse Experience verzorgen we horeca diensten, entertainment en activiteiten.

Ons Experience Center is gevestigd aan de rand van Oldemarkt, op een steenworp afstand van nationaal park de Weerribben. Het center herbergt meer dan 15 rijtuigen, ruim 1000 aanverwante materialen, kleding en accessoires uit die tijd.

Naast rondleidingen en demonstraties, verzorgen we ook tochten met de klassieke rijtuigen door de Weerribben, waarbij u voortgetrokken wordt door 2 of 4 Friese paarden. Sinds 2020 kunt u ook geheel genieten van high tea's, lunches, diners en buffetten geheel in de stijl van toen.

Peaky Blinders High tea:

12.30 uur Ontvangst met een warme consumptie en boerenbrok

12.45 uur Na een korte introductie wordt u rondgeleid door het center en maakt u kennis met de stalhouder die u gepassioneerd meeneemt terug in de tijd dat auto's het straat beeld niet bepaalden

13.30 uur De arrenslee of 1van de authentieke rijtuigen staat klaar voor een rit van ongeveer 30 minuten door de omgeving

14.15 uur Bij terugkomst wordt u ontvangen met een glas prosecco (ook non-alcoholisch) en kunt u gaan genieten van de uitgebreide high tea volledig in de tijd van Peaky Blinders

16.00 uur De high tea wordt op een originele en lekker wijze afgesloten 

Tijden zijn naar wens aan te passen. 

Peaky Blinders diner:

18.30 uur Ontvangst  met een glas prosecco. Vervolgens wordt u meegenomen in de wereld van koetsen, klassieke rijtuigen en aanverwante zaken. De rondleiding eindigt in de sfeervolle ontvangstruimte van het experience center

19.30 uur U kunt gaan genieten van het Peaky Blinders kerst 3- of 4 gangen diner volledig geserveerd in de sfeer van toen en op de wijze zoals toen werd gedineerd.

Tussen de gangen door kunt u een korte tocht maken in een echte, authentieke Arrenslee.

Het diner bestaat uit:

Voorgerecht: Etagèresworden geserveerd met daarop onder andere gerookte zalm, roompate met een compote van cranberry en Sweet potato met uiencompote

Hoofdgerecht: U heeft een keuze uit de onderstaande gerechten:

 • Beef-Ribs en Gravy
 • Kabeljauw met witte wijn saus
 • Geroosterde rode biet met geitenkaas en walnoten

De hoofdgerechten worden geserveerd met ene Linzen curry Pie, Mash Potato, Sperziebonen met spek, Gieser Wildeman Stoofpeertjes

Dessert: Lady Baileys met karamel-slagroom

Tijdens de gehele avond is het drinken Hollandse bar en het bijpassende wijn- en/of bier arrangement inbegrepen

23.00 uur Geschat einde