Weekendarrangement Harlingen moet je doen

Dit arrangement is inclusief:

 • 2 Overnachtingen
 • 2x een uitgebreid ontbijt

Prijs: vana € 111,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Toeslag 1-persoonskamer € 45,00.

Dit arrangement is eventueel uit te breiden met:

Dag verlenging € 78,50 per kamer inclusief ontbijt.
Overtocht Harlingen Vlieland/Terschelling inclusief fietshuur € 27,50 per persoon.

De prijs van dit weekendje weg arrangement in Harlingen is geldig tot en met 31 oktober 2021.

Weekendje Harlingen

Harlingen is ronduit een levendige zee-, veer-, vissers- en jachthavenstad, waarin alle historische en monumentale woningen nog goeddeels een woonfunctie vervullen. Het is dan ook puur genieten geblazen om in deze stad, met al haar verrassende straatjes, smalle stegen, intieme hofjes, sfeervolle singels en restanten van de oude vestingwerken te flaneren én te winkelen.

Wat is er allemaal te doen?

Harlingen is tevens een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van veelzijdige trips door het Fryske lân. De Aldfaers erfroute bijvoorbeeld, een nostalgische tocht langs de boorden van het IJsselmeer. Op stap op de fiets en waai lekker uit door een tocht te maken langs de eeuwenoude terpdorpjes. Bekijk op uw gemak oude stadjes als Franeker, het universiteitsstadje van weleer dat nóg die sfeer uitademt of ontspan aldaar een paar uur in de sauna. Bezoek Makkum of duik onder in Leeuwarden Wanneer u het aan tijd hebt, is een bezoek aan Terschelling of Vlieland een aanrader. Want daar, op die pareltjes tussen Noord- en Waddenzee kunt u ongestoord fietsen en u tegoed doen aan de oorverdovende stilte en de verblindend schone natuur.

Het hotel

Hotel Almenum, het stadslogement van Harlingen is samengesteld uit een aantal historische panden uit de Harlinger 'Gouden Eeuw'. De gezellige binnentuin met terras verbindt alles tot een bijzonder geheel.Voor de prijs van een kamer bieden wij u een ruim en comfortabel hotelappartement. Voorzien van living met kitchenette, slaapkamer en badkamer met ligbad en voorzien van een eigen opgang. Door de extra slaapvoorzieningen is het gebruik uit te breiden tot gebruik door maximaal 5 personen.Ons hotel beschikt over aangepaste voorzieningen voor mensen met een beperking en/of die last hebben van allergie/luchtwegen.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
2 reviews
 • 8
  G. de Boer

  prima kamer lekker gegeten

 • 8
  Kelly Thomassen

  Super !!