Op stap met het gezin – Weekendaanbieding in een familielodge

Bij deze weekendaanbieding in een familielodge op de Veluwe is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een Familielodge
  • Schoonmaakkosten
  • Gratis gebruik van de faciliteiten op het Recreatiepark

Prijs: vanaf € 114 p.p. op basis van 2 volwassenen en 2 kinderen tot en met 11 jaar.

De bovenstaande prijs is exclusief lakenpakketten en afhankelijk van de periode waarin u wilt boeken.

Deze weekendaanbieding is te boeken van vrijdag t/m zondag. Niet te boeken in de kindervakanties. De maanden juli en augustus zijn op aanvraag.

De prijs van deze Weekendaanbieding in een familielodge op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen en vakanties.

Op stap met de kids - Gezinsuitje op de Veluwe

Even tijd voor het gezin in een andere omgeving. Het kan! Kom genieten op ons Recreatiepark en verblijf voordelig in een familielodge.

Er staat een heerlijke familielodge voor u klaar

Gaat u graag een weekendje weg met uw gezin, bij voorkeur in Nederland? Op dit prachtige Recreatiepark op de Veluwe kan iedereen een huisje huren! In een van de speeltuinen kunnen uw kinderen zich uitstekend vermaken. Op de kinderboerderij (met keurmerk) maken ze kennis met verschillende boerderijdieren. Ze zullen zich verbazen over de interactieve voetbalmuur of het interactieve geluidsspel!

Laat uw kinderen dus lekker uitrazen en kom zelf tot rust op uw eigen veranda!

Overnachten in een Familielodge

Comfortabel genieten, zowel binnen als buitenleven is een geweldige ervaring. Verblijf in een van de Familielodge en geniet optimaal van uw welverdiende weekendje weg.

De Familielodge is een gezellig ingerichte chalet met in het bijzonder een heerlijke veranda. In het chalet verblijft u in een ruimte waar u gezellig met elkaar eet of bijkomt van een heerlijke dag op de Veluwe.

De 6-persoons Familielodges bevinden zich centraal op het park. Zij hebben 3 slaapkamers, er is een ouderslaapkamer met 2-persoonsbed door middel van twee 1-persoonsbedden, slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met stijlvol stapelbed.

De Familielodges zijn gezellig en stijlvol ingericht met o.a. een comfortabele bedden, gezellige woonkeuken, badkamer met wastafel en toilet, 2 aparte douches en apart toilet.

De Familielodge zijn voorzien van:

  • 3 slaapkamers met 6 slaapplaatsen
  • 2 badkamers met douche
  • Apart toilet
  • Keuken met volledige inventaris, vaatwasser en Nespresso koffiemachine
  • Gezellige eethoek
  • Gedeelde veranda met tuinset
  • Oppervlakte 32m2