Wandelvakantie door Geopark de Hondsrug – 4 dagen Wandelen in Drenthe

Dit arrangement is inclusief:

 • Bagageverover (1 koffer p.p.) op 2e t/m laatste dag
 • 3 Overnachtingen
 • 3x uitgebreid ontbijt
 • Wandelroutes

Prijs: vanaf € 179,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Prijs is exclusief:

 • Lunch, diner en drankjes
 • Toeristenbelasting
 • Entreegelden
 • Bijdrage aan garantiefonds: € 17,50 per boeking

Middels het garantiefonds is uw vooruitbetaald boekingsbedrag beschermd bij een door de Autoritiet Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.

Startdata en prijzen (per persoon op basis van een 2-persoonskamer)

1 maart – 28 maart: € 179,00
29 maart – 25 april: € 199,00
26 april – 30 september: € 219,00
1 oktober – 31 oktober: € 179,00

Prijzen van 1-persoonskamers zijn op aanvraag.

De prijs van dit 4-daags Wandelarrangement in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2021.

Wandelen door Geopark de Hondsrug

In het Geopark De Hondsrug wordt het verhaal van de Hondsrug verteld aan de hand van 11 verhaallijnen. De vele informatieborden langs de route vertellen u alle wetenswaardigheden over de omgeving. Tijdens de wandelingen kunt u genieten van de uitgestrektheid van het bos, het prachtige natuurschoon en de rust die de omgeving uitstraalt.

Vanaf de uitkijktoren bij Poolshoogte (langs de route) heeft u een uniek uitzicht op de omgeving.

Het programma:

Dag 1:
In de loop van de middag wordt u verwacht in het Hotel - Restaurant in Exloo waar u kunt genieten van uw eerste overnachting.

Dag 2: Exloo - Borger (15,0 km of 16,8 km of 17,8 km of 23,4 km)
De volgende dag wandelt u langs de hunebedden en grafheuvels naar het hotel in Borger voor uw overnachting. Onderweg langs de route ligt ook het hunebedcentrum. Hier maakt u kennis met de geschiedenis van de hunenbedden en de bouwers hiervan.

Dag 3: Borger - Odoorn (15,8 km of 18,4 km of 21,0 km) 
Na een heerlijke overnachting in dit hotel wandelt u  door de bossen en over de heide naar Odoorn. 

Dag 4: Odoorn - Exloo (13,2 km of 16,1 km of 19,3 km of 21,3 km)
Na het ontbijt in Odoorn wandelt u terug naar Exloo. Tip: U kunt 'poolshoogte' nemen bij Poolshoogte waarop u op de uitkijktoren kunt genieten van een uniek zicht op de omgeving. U kunt desgewenst een nachtje extra bijboeken in dit hotel.

De hotels waar u verblijft:

Dag 1: Het Hotel-Restaurant in Exloo
Midden op de Drentse Hondsrug, verscholen tussen heidevelden en bossen, ligt ons prachtig gelegen Hotel Restaurant aan de brink van het karakteris­tieke dorpje Exloo. Alle kamers zijn voorzien van vele gemakken zoals, heerlijke boxspring bedden, comfortabele relax fauteuils, schrijfbureau, televisie, telefoon, kluisje, eigen bad/douche met toilet, gratis koffie- en thee faciliteiten en gratis draadloos internet.

Dag 2: Het Hotel-restaurant in Borger
Midden in Borger ligt het prachtige familie hotel. het oorsponkelijke hotel stand uit de 17de eeuw. 50 jaar geleden werd dit hotel door een felle brand verwoest. Op de plek waar de statige oude gebouwen stonden word een moderne accomodatie gebouwt. 2 jaar geleden werd het hotel overgenomen door de huidige eigenaren. De hotel kamers zijn allemaal gemoderniseerd, met behoud van de gezellige familie zweer. 

Dag 3: Het Hotel in Odoorn
Dit hotel in het centrum van Odoorn heeft 32 modern ingerichte hotelkamers en junior suites, intieme sauna met rustruimte, restaurant voor lunch en diner, bowling en factory café, serre, lounge en verwarmd en overdekt terras. Het hotel ligt maar 7 kilometer van Emmen met zijn beroemde dieren­tuin. Vanaf het hotel zijn uitstekend diverse prachtige fiets- en wandelroutes te maken.

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
 • 8
  Wilma Scheepens

  Prima hotels en ontbijt. Aardige mensen