Wandelarrangement in Harlingen met prachtige uitzichten over de Waddenzee

Dit 3-daags Wandelarrangement in Harlingen is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x een uitgebreid ontbijt

Prijs: vana € 111,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Toeslag 1-persoonskamer € 45,00.

Wilt u langer blijven?

Verleng het 3-daags wandelarrangement dan met een overnachting met ontbijt voor slechts € 57,50 per persoon. 

De prijs van dit 3-daags Wandelarrangement in Harlingen is geldig tot en met 31 oktober 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Wandelarrangement in Harlingen

Waai lekker uit en wandel vanuit uw sfeervolle logement in hartje Harlingen door het karakteristieke stadje langs de kust waar u prachtige vergezichten heeft over de Waddenzee. Er zijn vele wandeltochten te maken en deze logement is een gastvrije uitvalsbasis voor uw ontdekkingstocht in Friesland. 

Wat is er allemaal te doen?

Harlingen is ronduit een levendige zee-, veer-, vissers- en jachthavenstad, waarin alle historische en monumentale woningen nog goeddeels een woonfunctie vervullen. Het is dan ook puur genieten geblazen om in deze stad, met al haar verrassende straatjes, smalle stegen, intieme hofjes, sfeervolle singels en restanten van de oude vestingwerken te flaneren én te winkelen.

Harlingen is tevens een uitstekende uitvalsbasis voor het maken van veelzijdige trips door het Fryske lân. De Aldfaers erfroute bijvoorbeeld, een nostalgische tocht langs de boorden van het IJsselmeer.

Te voet een een wandeltocht maken langs de eeuwenoude terpdorpjes. Bekijk op uw gemak oude stadjes als Franeker, het universiteitsstadje van weleer dat nóg die sfeer uitademt of ontspan aldaar een paar uur in de sauna. Bezoek Makkum of duik onder in Leeuwarden. Wanneer u tijd heeft is een bezoek aan Terschelling of Vlieland ook een aanrader maar pak dan wel de auto om daar te gaan wandelen.

Het hotel

Het stadslogement van Harlingen is samengesteld uit een aantal historische panden uit de Harlinger 'Gouden Eeuw'. De gezellige binnentuin met terras verbindt alles tot een bijzonder geheel. Voor de prijs van een kamer bieden wij u een ruim en comfortabel hotelappartement. Voorzien van living met kitchenette, slaapkamer en badkamer met ligbad en voorzien van een eigen opgang. Door de extra slaapvoorzieningen is het gebruik uit te breiden tot gebruik door maximaal 5 personen. Het hotel beschikt over aangepaste voorzieningen voor mensen met een beperking en/of die last hebben van allergie/luchtwegen.