Walking dinner Vlissingen met stadsgids

Bij deze walking dinner in Vlissingen is inbegrepen:

  • Een stadswandeling van 3x een half uur met een ervaren gids door het oude centrum van Vlissingen
  • Tijdens de wandeling wordt een een 3-gangen menu geserveerd in 3 prima restaurants
  • Compleet met 2 drankjes (2x huiswijn of frisdrank) en één koffie/thee

Prijs: € 75,00 p.p.

Hierbij geldt: minimaal 10 personen per arrangement en maximaal 15 personen per gids. Het is wel mogelijk om meerdere gidsen in te zetten.

De prijs van deze walking dinner in Vlissingen is geldig tot en met 31 maart 2023.

Walking dinner Vlissingen met stadsgids

Maak kennis met de rijke geschiedenis van Vlissingen en geniet van passende vis- of vleesgerechten. Afwisselend ga je op ontdekkingstocht door de rijke geschiedenis van deze stad. Luister je naar de stoere verhalen van de ervaren gids. Geniet je van een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht, die in 3 prima restaurants in het oude stadcentrum worden geserveerd.

Wandel met de gids door de rijke geschiedenis van Vlissingen.

Ervaar Vlissingen door de ogen van een lokale expert tijdens deze begeleide wandeling door de oude stad. Zie het huis van Michiel de Ruyter en luister naar het verhaal achter de kogel boven zijn voordeur! Wie bezocht Vlissingen in 1809, en hoe hoog steeg het water tijdens de beruchte overstroming van 1 februari 1953? Door welke landen werd Vlissingen in de loop der jaren verwoest en bezet? Al deze vragen en meer worden beantwoord, terwijl je luistert naar verhalen uit het verleden en heden. Geniet van de schilderachtige straten, binnenplaatsen en pleinen van Vlissingen.

Proeven van plaatselijke heerlijkheden

Je krijgt de gelegenheid te proeven van een 3-tal lokale gerechten, waarbij je stopt bij 3 verschillende eetgelegenheden. Er is een voorgerecht in het gezellige visrestaurant Visamy aan het Bellamypark, een hoofdgerecht in De Belgische Loodsensociëteit aan de Boulevard de Ruyter, plus dessert en koffie in Gastrocafe Santiago aan de Oude Markt.