Walking Dinner Middelburg – groepsuitje in Zeeland

Bij dit groepsuitje in Middelburg is inbegrepen:

 • Professionele gids (met jarenlange ervaring)
 • Uitgebreid 3-gangen diner in 3 restaurants naar keuze
 • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

 • 10 – 14 personen € 59,50 p.p. excl. BTW
 • 15 – 29 personen € 56,50 p.p. excl. BTW
 • 30 – > personen € 53,50 p.p. excl. BTW

Minimum aantal personen is 10. Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken! De prijs van dit culinaire avondje uit in Middelburg is geldig tot en met 31 december 2022.

De Vikingen! Waren we er nou voor of tegen?

Dat is erg onduidelijk. Om Middelburg heen werd in de 9e eeuw een ringwalburg gebouwd. Maar of deze er stond als verdediging tegen de Vikingen, weten we niet precies. Het kan ook zijn dat de Vikingkoning Harald de burg zelf gebouwd heeft om Middelburg te verdedigen tegen andere volken. We zijn er niet uit!

Viking of niet, het wordt woest genieten!

Hoe dan ook, kies je voor een Walking Dinner te Middelburg, dan loop je in een stad met Viking-nazaten. Allemaal woest volk dus? Dat is meer de reputatie die ze hebben. Wij weten dat ze heel goed kunnen koken en dat in die stad een hoop opmerkelijke zaken het bekijken waard zijn! En dat gaan we doen: bezichtigen en tussendoor een hapje eten, om en om. Fijn! Wist u dat Middelburg één van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland is? We gaan er kijken op het Damplein met de Grote en Kleine Christoffel, de Graanbeurs en de Roeybaerse, allen huizen uit de middeleeuwen. We gaan naar het Abdijplein, de Lange Jan, de Koorkerk en de Nieuwe kerk. En wat dacht u van het gotische stadhuis van Middelburg. Ach, er is zoveel meer te vertellen, zoals die periode in 1944, toen Middelburg helemaal onder water kwam te staan... maar daarover komt u meer te weten tijdens het Walking Dinner Middelburg!

Een gezellig avondje uit in Middelburg

Ontdek samen met vrienden, collega\'s of relaties de stad Middelburg en maak een culinaire wandeling en eet in 3 verschillende restaurants. 18.00 - 19.00 Voorgerecht 19.00 - 19.45 Rondleiding 19.45 - 20.45 Hoofdgerecht 20.45 - 21.30 Rondleiding 21.30 - 22.00 Nagerecht

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
 • 9
  jacqueline hoogerheide

  Vanaf het boeken tot het einde van het walking dinner was het prima geregeld. Zelf het op de laatste dag aanmelden van een extra deelnemer was geen probleem. De stadsgids was enthousiast en kon heel leuk vertellen. Heerlijk gegeten. Een aanrader.