Vriendinnenweekendje weg – Nachtje weg in het Heuvelland

Bij dit 2-daags Vriendinnenweekend in Gulpen is inbegrepen:

  • Ontvangst met een glas Cava
  • 1 Overnachting
  • 1x Ontbijt
  • Onbeperkt gebruik van de wellnessfaciliteiten
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Toeristische informatiegids

Prijzen:
Laagseizoen van 1-1 t/m 31-3-2023: € 62,00 p.p.
Midden seizoen van 1-11 t/m 31-12-2023: € 64,50 p.p.
Hoog seizoen van 1-4 t/m 31-10-2023: € 67,00 p.p.

Toeslag op vrijdag en zaterdag € 7,50 p.p.p.n.
Exclusief tax & handling fee € 4,95 p.p.p.n.

De prijs van dit 2-daagse Vriendinnenweekend in Gulpen is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

2 Dagen met vriendinnen naar Gulpen

Gezellig met vriendinnen 2 dagen naar Zuid-Limburg met als uitvalsbasis een gastvrij hotel in Gulpen. Vanuit het hotel kunt u Gulpen zelf in maar ook Maastricht en Valkenburg zijn goed te doen. In het hotel genieten jullie van een fijne kamer met ontbijt en mogen jullie ook gebruik maken van de wellness faciliteiten in het hotel. Voor een betaalbaar vriendinnenweekendje Zuid-Limburg.

Uniek Hotel

Dit monumentale 4-sterren hotel is volledig aangepast en met alle moderne gemakken. Een unieke gebouw met een design waar de oude- en nieuwe stijl elkaar ontmoeten. Geniet van de culinaire hoogstandjes van de koks en relax in onze wellness afdeling en dat alles met een warm huiselijk gevoel. We zien er naar uit om u te verwelkomen in het mooiste stukje van Nederland.

Prachtige omgeving

In het Limburgse Gulpen is veel te doen, naast de historische steden en rijke natuur is er in de stad ook veel te doen. De stad heeft een uitgebreid winkelcentrum met gezellige terrasjes. Voor de actievere onder ons is er ook veel te doen, je kunt naar het subtropische zwemparadijs Moasaqua of klimmen in het kim & adventure centrum. Kortom voor ieder wat wils.