Vriendinnenweekend – Culinaire verwennerij op de Veluwe

Dit Vriendinnenweekend op de Veluwe is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • 1x Een luxe 4-gangen à la carte diner met wijnarrangement 
  • 1x Een luxe 5-gangen à la carte diner met aansluitend een koffie met een lekker likeurtje
  • Gratis fiets- en wandelroutes

Prijs: vanaf € 231,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

De prijs van dit Vriendinnenweekend op de Veluwe is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen. 

Vriendinnenweekend op de Veluwe met Verwendag

Ben jij en jouw vriendin wel toe aan een beetje ontspanning en heb je zin om er samen op uit te gaan? Laat je dan lekker verwennen en kom genieten van heerlijk eten en overnacht op het schitterend gelegen landgoed op de Veluwe. Verwennerij ten top met dit vriendinnenweekend!

Genieten op een landgoed en dagje verwennerij

Dit 4-sterrenhotel is prachtig gelegen in het Gelderse dorpje Ellecom (gemeente Rheden). Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van negen hectare ligt aan de rand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar. In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het prachtige landgoed of nemen een verkwikkende duik in het zwembad. Bovendien hebben ze er ook een sauna en tennisbaan tot hun beschikking.

Het hotel beschikt over 5 suites en 68 tweepersoonskamers, gelegen in het bijgebouw.

De Hotelkamers

Wat de 2 persoonskamers betreft kan er een keuze gemaakt worden uit de typen Comfort (deels kunstkamers) en Comfort met balkon. Voorts zijn er 3 kamers voor mindervaliden en 3 zogeheten connectingrooms; kamers die door middel van een afsluitbare tussendeur met elkaar verbonden zijn en daardoor ideaal zijn voor ouders met kinderen.

De suites zijn voorzien van een luxe badkamer met bad, gescheiden woon- en slaapvertrek en een balkon.

De Comfort kamers met balkon hebben een 2 persoonsbed. Voor deze beide kamertypen geldt een toeslag.

De kamers zijn allen niet voorzien van airconditioning. Alle kamers bevinden zich in de 2 bijgebouwen, welke te bereiken zijn via de kunstgang binnendoor.

Internationale keuken en Mediterrane kookkunst

De keukenbrigade van het restaurant staat voor eerlijke gerechten die geïnspireerd zijn op de internationale keuken in het algemeen en de mediterrane kookkunst in het bijzonder. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten die bij voorkeur betrokken worden van lokale leveranciers. De koks spelen bij de samenstelling van de menu's graag in op de seizoenen en zullen dan ook ieder seizoen een andere kaart samenstellen.