Vriendinnenweekend aan het strand in Zeeland – Gezellig weer eens bijkletsen!

Dit Vriendinnenweekend aan het strand in Zeeland is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een menu Zeeuws Verlangen (3-gangen keuzediner)

Prijs: vanaf € 159,50 p.p. op basis van 2 personen op een kamer.

Algemene info
De arrangementsprijzen zijn per persoon en exclusief:
Toeristenbelasting à € 3,50 p.p.p.n.
Toeslag verblijf één nacht op vrijdag in het tussen- of hoogseizoen € 7,50 p.p.p.n.
Toeslag standaardplus kamer € 15,00 p.p.p.n.
Toeslag suite € 30,00 p.p.p.n. 

Het arrangement is niet boekbaar op zaterdag.

De prijs van dit Vriendinnenweekend aan het strand in Zeeland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenweekend aan het strand - Tijd voor elkaar om gezellig bij te kletsen!

Gezellig met vriendinnen een weekendje genieten aan het strand. Chillen in een gezellig strandpaviljoen en tijd om weer eens bij te kletsen, lekker uitwaaien aan zee en wie weet bij mooi weer heerlijk een dagje zonnen aan de Zeeuwse kust. 

Mooi hotel aan de Zeeuwse kust

Het Resort is gelegen op één van de mooiste plaatsen van Zeeland, slechts 1 km van het gezellige dorpje Scharendijke en 3 km van het toeristische, bruisende Renesse. Direct onder de duinen van de Noordzee en slechts een paar honderd meter vanaf het, door de watersporters alom geliefde, Grevelingenmeer.

Hotelkamers

Het hotel beschikt over 32 kamers. Iedere kamer is licht en modern ingericht en beschikt over een eigen buitenterras met meubilair. In het gehele hotel is WIFI (gratis). De kamers op de noordzijde hebben een mooi uitzicht over de Noordzee duinen, de zuidelijke kamers hebben uitzicht over de waterpartij "De Graevelinge" en het aangrenzende natuurpark.

Bijzonder tafelen met fascinerend uitzicht op het water

Het restaurant wordt met haar terras tot één van de mooiste plaatsen van het hotel gerekend. Het is dan ook een schitterende ambiance om optimaal van het fascinerende uitzicht op het water te genieten. En zeelucht maakt hongerig!

Restaurant Zeeuws Verlangen is dan ook de ideale plek om te genieten van het uitgebreide ontbijt of de creatieve maaltijden van onze koks. Uiteraard houden wij rekening met diëten, serveren wij vegetarische gerechten en wordt u bediend door vriendelijke en gastvrije medewerkers.

Culinair genieten met vriendinnen om lekker lang te tafelen is dan ook zeker een aanrader!