3-daags Vriendinnenarrangement in een Chatel in hartje Giethoorn

Bij dit Vriendinnenarrangement in een Chatel in hartje Giethoorn is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • 1x Een High wine deluxe
  • Soep met mini burgers
  • 1x Een barbecue of gourmet
  • 3 Uur huur fluisterboot of 20 kilometer E-chopper

Prijzen: 
Bij 2 personen vanaf € 280,00 p.p.
Bij 3 personen vanaf € 235,00 p.p.
Bij 4 personen vanaf € 205,00 p.p.

1 Middag is ter vrije besteding en kunt u aanvullen met 1 van deze 4 opties:

Optie 1: Een creatieve workshop naar keuze + € 32,50
Optie 2: Hacked the game (vanaf 3 personen) + € 120,00
Optie 3: Huur fiets voor 3 uur + € 7,50 p.p.
Optie 4: VR spel the bomb + € 10,00 p.p.

De prijs van dit 3-daags Vriendinnenarrangement in een Chatel in hartje Giethoorn is geldig tot en met 31 maart 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Super leuk Vriendinnenarrangement in hartje Giethoorn

Samen 3 dagen genieten met uw vriendin(nen) in de prachtige en pittoreske omgeving van Giethoorn. Terwijl u verblijft in één van de Chatels in hartje Giethoorn, kunt u het prachtige waterdorp verkennen, gezellig bijkletsen tijdens een high wine en leuke activiteiten ondernemen. De gezellige chatels zijn voorzien van 2 slaapkamers, 1 badkamer, een kleine living en eigen terras.

Slapen in een Chatel in Giethoorn

Overnachten in een luxe hotelkamer verpakt in een sfeervolle chalet. Nieuw op het vakantiepark in Giethoorn is de unieke Chatel. De Chatels liggen in hartje Giethoorn en zijn omgeven door water. Dit Gieters genieten met de r in de maand arrangement biedt u de gelegenheid om de prachtige kleuren en geuren van het najaar of voorjaar te ervaren in dit pittoreske dorp en haar omgeving.

De geschakelde, gelijkvloerse chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Het verblijf is elektrisch verwarmd en voorzien van airconditioning. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed, de 2e slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden.

De chatel is geschikt voor een kort verblijf in Giethoorn. Het beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. In de keuken zit een kleine koelkast en een nespresso koffiezetapparaat. Iedere chatel beschikt over een eigen terrasje met meubilair. Net als op een hotelkamer is het niet mogelijk om te koken in het chalet. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van Restaurant aan huis of lekker dineren in Burgers&Grill of in een van de vele restaurantjes in het dorp.

Eetcafe - American Diner

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan 2 kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke Build-your-own-burger of Hotdog in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Programma 3-daags Vriendinnenarrangement in Giethoorn

Dag van aankomst
Vanaf 15.00 uur zijn de sleutels van uw chatel beschikbaar.

18.00 uur
U wordt in het restaurant verwacht voor een High wine de luxe.

1e dag
09.00 uur
Het Wieden ontbijt wordt bij uw chatel gebracht.

10.30 uur
De fluisterboot ligt voor u klaar voor een tocht van 3 uur door Giethoorn en omgeving (maart t/m oktober) of u stapt op de E-chopper (dit kan het hele door) voor een tocht van 20 kilometer door de omgeving van Giethoorn.

Van oktober t/m maart wordt de fluisterboot vervangen door een rondvaart van 1 uur door Giethoorn en omgeving.

13.30 uur
Bij terugkomst kunt u genieten van een kop soep naar keuze met heerlijke mini burgers.

De middag is ter vrije besteding of vul uw programma aan met 1 van deze 4 opties:

Optie 1: Een creatieve workshop naar keuze + € 32,50
Optie 2: Hacked the game (vanaf 3 personen) + € 120,00
Optie 3: Huur fiets voor 3 uur + € 7,50 p.p.
Optie 4: VR spel the bomb + € 10,00 p.p.

18.00 uur
De gourmet of barbecue wordt bij uw chatel gebracht of komt u heerlijk genieten in het restaurant van deze 2 maaltijdvervangende activiteiten.

Dag van vertrek
09.00 uur
Het Wieden ontbijt wordt bij uw chatel gebracht.

Wilt u langer blijven of het programma aanpassen? Er is heel veel mogelijk dus informeer dan gerust naar de mogelijkheden.