Vriendinnen High Tea arrangement in Montferland – 2 daags uitje in Gelderland

Bij dit 2-daags Vriendinnenarrangement in Montferland is inbegrepen:

  • 1x Een heerlijke high tea op de dag van aankomst
  • 1 Overnachting 
  • 1x een Uitgebreid ontbijtbuffet

Prijs: € 76 p.p. op basis van minimaal 2 personen op een sfeervolle kamer.

De prijs van dit 2-daags Vriendinnenarrangement in Montferland is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Vriendinnenuitje in Montferland

Tijd om er even met vriendinnen een nachtje op uit te trekken. Wij hebben een mooi arrangement samengesteld met overnachting, ontbijt en een heerlijke High Tea. Dus is het tijd om even bij te praten dan is dit uitje een aanrader.

Onze prachtige locatie ligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden. U heeft een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug.

De omgeving van onze B&B

Onze prachtige locatie ligt direct aan de bosrand en midden in de weilanden. U heeft een geweldig uitzicht op de Montferlandse heuvelrug. De omgeving en uitgestrekte bossen bieden veel plezier voor fietsers. In de buurt vindt u diverse uitkijkposten waar u ver over de prachtige omgeving kunt uitkijken.

Voor de fietsliefhebbers onder u die ook nog iets buiten de deur willen doen hebben wij mooie fietsroutes klaar liggen.

De Kamers - Overnachten in het Montferland

Wij beschikken over 5 sfeervolle kamers die allemaal onlangs gerenoveerd zijn. We hebben een klassieke, Zweedse sfeer gecreëerd waar iedereen zich thuis kan voelen. Daarnaast hebben we een heerlijke woonkamer waar u met het gezelschap gebruik van kunt maken, net als van de tuin!