Vriendenweekend in Gelderland – Slapen aan de Rijn en Bierproeven in Zevenaar

Bij dit Vriendenweekend in Gelderland is inbegrepen:

  • Bierproeverij met een heerlijk hapje
  • Taxivervoer heen en terug naar Zevenaar (tijden in overleg)
  • 2 Overnachtingen in een standaard kamer
  • 2x Een heerlijk ontbijtbuffet
  • Feestelijk welkomstdrankje bij een nabijgelegen restaurant
  • Diverse wandel- en fietsroutes
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi

Prijs: € 129,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
Al te boeken vanaf 2 personen.

De 1-persoonstoeslag is 50% van de arrangementsprijs.

Het hotel is gesloten van 15 oktober 2021 tot 1 april 2022.

De prijs van dit Vriendenweekend in Gelderland met Bierproeverij in Zevenaar is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Beleef een onvergetelijk vriendenweekend

Maak er samen met uw vrienden een onvergetelijk weekend van in Tolkamer. Stap in de taxi en geniet in Zevenaar van een bierproeverij met bijpassende hapjes. Na een gezellige avond beleeft te hebben, kunt u heerlijk tot rust komen in een hip ingerichte kamer. De kamer is voorzien van alle gemakken. Geniet de volgende morgen van een uitgebreid ontbijtbuffet. Benieuwd wat het Gelders Eiland u te bieden heeft, stap op de fiets of ga te voet op pad.

Overnachten in het voormalige douanekantoor

Het hotel beschikt over 16 kamers die verschillen tussen basic en comfort. U kunt kiezen uit verschillende kamers, genaamd: Economy Room, Standaard Room, Single Room Plus en Comfort Room.

Alle kamers zijn rookvrij en hip ingericht. De kamers beschikken over een kabeltelevisie, een zithoek, een bureau, ventilator en gratis wifi op de kamer. Geniet in de zithoek van een lekker kopje koffie of thee. De badkamer is voorzien van een föhn, toilet en een bad of douche.

Genieten van een heerlijke bieren

Het hotel heeft samen met 2 bedrijven in Zevenaar een bierproeverij samengesteld. U geniet samen met uw vrienden tijdens de bierproeverij van exclusieve regionale biertjes met een bijpassend hapje. Benieuwd hoe bier worden gebrouwen? Neem een kijkje in de brouwerij.

Na genoten te hebben van de bierproeverij en bijpassende hapjes kunt u samen met uw vrienden prinsheerlijk instappen in de taxi die u vervoerd naar het monumentale hotel langs de Rijn in Tolkamer.