Vriendenuitje Murder at first degree in Giethoorn – Los jij de moord op?

Bij dit Vriendenuitje Murder At First Degree in Giethoorn is inbegrepen:

  • VR-moordspel
  • Build-Your-Own-Burger-menu

Prijs: € 35,00  p.p. 
Minimaal aantal personen is 4.

De prijs van dit Vriendenuitje Murder at first degree in Giethoorn is geldig tot 31 december 2021.

Murder at first degree Giethoorn - Dinerspel

Giethoorn is opgeschrikt door een moord op de uitbater van een van zijn hotels. Lukt het jullie om de moord op te lossen tussen de gangen door van een heerlijk Build-your-Own-Burger menu. Dit spel is al te spelen vanaf 4 personen en uiteraard te combineren met andere activiteiten in Giethoorn. Los jij de moord op?

Programmavoorbeeld

U wordt ontvangen in Burgers&Grill in Giethoorn. Aansluitend wordt het menu aan u overhandigd, waarop u uw eigen Luxe Hamburger of Salade samenstelt. Vervolgens krijgt u uitleg van Het VR-Moordspel en speelt u de eerste ronde van het moordspel.

Na afloop van de 1ste  ronde wordt de soep naar keuze (mosterd of tomatensoep) geserveerd. De 2de ronde van het moordspel begint als de soep genuttigd is. Aansluitend aan de 2de ronde wordt het hoofdgerecht: Build-Your-Own-Burger/salad geserveerd.

De 3de ronde van het spel wordt afgesloten met een Dame blanche of  3 bollen schepijs van Carte d’Or. Na te hebben genoten van het dessert, maakt u zich op voor de finale van het moordspel.

 

U kunt de ervaringen bespreken (120 minuten later dan ontvangst) tijdens een warme consumptie naar keuze.

Burgers en Grill in Giethoorn

Een Gieterse variant op een echte American diner, waar u in een gezellige Amerikaanse sfeer aan het water van Giethoorn uw eigen luxe Hamburger kunt samenstellen. Naast het originele Build-Your-Own concept biedt Burgers&Grill leuke varianten als High burger, Beer&Burgers en een burgerproverij aan. De locatie beschikt over diverse activiteiten als Pool biljart, air Hockey, Darts, diverse mobile games door Giethoorn, Pubquiz, of een escapegame.