Vriendenuitje Murder at first degree in Giethoorn – Los jij de moord op?

Bij dit Vriendenuitje Murder At First Degree in Giethoorn is inbegrepen:

  • VR-moordspel
  • Build-Your-Own-Burger-menu

Prijs: vanaf € 39,50 p.p. 
Minimaal aantal personen is 4.

De prijs van dit Vriendenuitje Murder at first degree in Giethoorn is geldig tot 31 december 2023.

Murder at first degree Giethoorn - Dinerspel

Giethoorn is opgeschrikt door een moord op de uitbater van een van zijn hotels. Lukt het jullie om de moord op te lossen tussen de gangen door van een heerlijk Build-your-Own-Burger menu. Dit spel is al te spelen vanaf 4 personen en uiteraard te combineren met andere activiteiten in Giethoorn. Los jij de moord op?

Programmavoorbeeld

U wordt ontvangen in Burgers&Grill in Giethoorn. Aansluitend wordt het menu aan u overhandigd, waarop u uw eigen Luxe Hamburger of Salade samenstelt. Vervolgens krijgt u uitleg van Het VR-Moordspel en speelt u de eerste ronde van het moordspel.

Na afloop van de 1ste  ronde wordt de soep naar keuze (mosterd of tomatensoep) geserveerd. De 2de ronde van het moordspel begint als de soep genuttigd is. Aansluitend aan de 2de ronde wordt het hoofdgerecht: Build-Your-Own-Burger/salad geserveerd.

De 3de ronde van het spel wordt afgesloten met een Dame blanche of  3 bollen schepijs van Carte d’Or. Na te hebben genoten van het dessert, maakt u zich op voor de finale van het moordspel.

U kunt de ervaringen bespreken (120 minuten later dan ontvangst) tijdens een warme consumptie naar keuze.

Burgers en Grill in Giethoorn

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.