Vier 4 dagen Kerst in het Zeeuwse Zierikzee

Bij dit 4-daags Kerstarrangement in Zierikzee is inbegrepen:

  • Ontvangst met een huis aperitief
  • 3 Overnachtingen in een luxe Club kamer
  • 3x Een Luxe ontbijtbuffet
  • 1x Een 7-gangen Kerstdiner op Kerstavond OF 1e Kerstdag, ontvangst om 18.00 uur
  • Kerstsurprise op de kamer

Prijs: € 399 p.p. op basis van 2 personen in een luxe Club kamer.
Exclusief toeristenbelasting

De prijs van dit 4-daags Kerstarrangement in Zierikzee is geldig met aankomst op vrijdag 23 december 2022 en vertrek op maandag 26 december.

4 Dagen

4-daags Kerstarrangement in Zeeland

Wat is er nu fijner dan volledig in de watten gelegd te worden in een sfeervol, romantisch hotel? Vier de Kerstdagen samen met uw geliefde, familie of vrienden in het pittoreske Zierikzee. Maak een mooie wandeling in de Zeeuwse stad, het bos of het strand. 's Avonds staat er een heerlijk 7-gangen Kerstdiner klaar en er wacht een Kerstsurprise op u in uw kamer!

Luxe hotel

Laat uzelf onderdompelen in luxe en waan uzelf in de Gouden Eeuw. Ontspan onder het genot van een van onze heerlijke Europese wijnen of bieren of breng een bezoek aan de Heerenkamer. De 38 hotelkamers hebben een 4-tal kleurschemas meegekregen, waarbij elk thema haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon reflecteert. Zo profiteren de Gold en Blue Rooms van het noorderlicht, de Renaissance Green Rooms begroeten de opgaande zon in het oosten, de Metropolitan Silver Rooms brengen zuidelijke kalmte op het middaguur en de Rembrandt Red Rooms zwaaien de zon 's avonds uit bij het ondergaan in het westen.

Culinair restaurant

Het hotel beschikt over een restaurant waar u zich te goed kunt doen aan gerechten van hoog culinair niveau, bereid door onze eigen chef. Als u uw klassiekers kent, zult u glimlachen om hun vertaling van Franse gerechten in de hedendaagse uitvoering. Maar geen zorgen, ook als u wat minder klassiek geschoold bent zult u genieten van de kaart en de gerechten. Er is zelfs een grote kans dat de chef zelf even aan tafel komt om een toelichting te geven.  Op de kaart maken we van tijd tot tijd korte uitstapjes naar de Baskische keuken. Op de wijnkaart komt u vooral mooie Europese wijnen tegen, ook tegen hele acceptabele prijzen. En we schuwen het niet om prachtig bijpassend bierje of een gin tonic aan te bevelen, er valt immers genoeg te genieten.