Romantisch Verwen arrangement in een prachtig Kasteel

Dit Verwen arrangement in een Kasteel is inclusief:

  • Glas vonkelwijn als aperitief
  • Gastronomisch 5-gangen menu
  • Bijpassend wijnarrangement uit onze Zuid-Afrika collectie
  • Tafelwater en mokka servies met friandises
  • 1 Overnachting in een 2-persoons kamer
  • 1x Een uitgebreid ontbijt
  • Verrassing op de hotelkamer

Prijs: € 217,50 p.p. op basis van een 2-persoons comfort kamer.
Prijs: € 240,00 p.p. op basis van een 2-persoons luxe kamer.

Voor aankomst op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van € 10,00 / € 25,00 per persoon per nacht.
Vrijdag toeslag € 10,00 per persoon
Zaterdag toeslag € 25,00 per persoon
Luxe kamer toeslag € 22,50 per persoon, per nacht
Enkel gebruik toeslag € 55,00 per kamer, per nacht

De prijs van dit Verwen arrangement in een Kasteel is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Verwennerij op een prachtig Kasteel

Dit bijzondere Kasteel is gelegen te Brummen op de grens van Veluwezoom en IJsselvallei. Het hotel beschikt over 41 hotelkamers en suites, 19 eeuws serre restaurant, Engelse lounge, middeleeuwse wijnkelder en banquetzalen en een 9-holes golfbaan.

Ooit was dit landgoed een jachtgebied

Het landgoed omvat ca. 230 ha. bos, ooit aangelegd als jachtgebied voor de 16e, 17e eeuwse adel, thans het domein voor een professionele kennismaking met de golfsport. Wat te denken van een Engelse High Tea of een traditionele Schotse whisky nosing & tasting in de Engelse lounge, geheel in stijl aan een slotgracht. Het landgoed Engelenburg anno nu bruist van activiteiten.

Eerste klas hotelkamers

Het kasteel beschikt over 41 eersteklas hotelkamers. De kamers bevinden zich in de Orangerie, het Koetshuis en het Zuid-Afrikaanse Kaapse huisje. Alle comfort kamers zijn voorzien van douche, toilet, kleuren-televisie, telefonische wek-systeem, telefoon, minibar, koffie & thee faciliteiten en een kluisje. De luxe kamers beschikken over een bad en een aparte douche, toilet, kleuren-televisie, telefonische wek-systeem, telefoon, minibar, broekenpers, koffie- en theefaciliteiten en een kluisje. Al onze hotelkamers zijn rookvrij.

Het restaurant

Het restaurant bevindt zich in de 19e eeuwse serre, uniek en beeldschoon gelegen aan een heuse slotgracht met uitzicht op het landgoed en de golfbaan. Het restaurant met haar tropische sfeer is de ideale ambiance voor bijvoorbeeld een zakelijke lunch of om te genieten van een romantisch diner bij kaarslicht.