Vergaderlocatie op het water – Uw vergadering op een botter zeilen vanuit Kampen

Dit vergader & zeilarrangement vanuit Kampen is inclusief:

  • Zaalhuur
  • Koffie, thee en water tijdens de vergadering
  • Huur schip
  • Onbeperkt consumpties aan boord
  • Servicekosten

Prijs: € 94,95 per persoon excl BTW. Bovenstaand arrangement is te reserveren voor groepen vanaf 12 personen. Het vergaderarrangement is uit te breiden met het 2-uurs dinerarrangement. De prijs van dit Vergaderen en Zeilarrangement vanuit Kampen is geldig tot en met 31 december 2021.

Actief vergaderen vanuit Kampen

Wilt u eens iets anders dan 8 uur lang in een vergaderzaal doorbrengen? Dan is dit arrangement ideaal. U start ‘s ochtends met uw vergadering en ‘s middags kunt u onder het genot van een drankje de plannen nog eens rustig doornemen op een van onze prachtige botters.

Het programma

09.00 uur Ontvangst in Kampen op het schip met koffie, thee en plakje Keek 09.15 uur Aanvang vergadering (gedurende de vergadering koffie, thee, ijswater, mintjes) 10.30 uur Pauze met koffie, thee met zoetigheden 12.30 uur Lunchbuffet 14.00 uur Palaver met historische vertelling. Vaartocht met authentieke Zuiderzee Botter(s) gedurende de tocht onbeperkt consumpties, een Uitvaardertje en verse Haring 17.00 uur Aankomst Haven van Kampen. Einde programmann