Vergaderen in Leiden – 8 uurs vergaderarrangement in Zuid-Holland

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement in Leiden is inbegrepen

 • Ontvangst met koffie en thee
 • Zaalhuur plenaire vergaderzaal twee dagdelen
 • Beamer
 • Projectiescherm
 • Eén flip-over
 • Trainerstoolkit in de vergaderzaal
 • Blocnote, pen en naamkaart
 • Onbeperkt koffie en thee
 • Water in de zaal
 • Mintjes
 • Businesslunch

Prijs: vanaf € 65.50 p.p. 

op basis van minimaal 10 personen.

De prijs van dit 8-uurs arrangement is geldig tot 31 december 2023.

Vergaderen in Leiden

Voor een zakelijke bijeenkomst, inspiratie sessie of een groot evenement ben je ons in Leiden aan het juiste adres. Het hotel beschikt over een modern Meeting & Event Center op de 5e etage. De 10 verschillende zalen bieden alle mogelijkheden om van jullie zakelijke event een succes te maken. Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal aanwezig. Zo is er een ruime zaal voor grootschalige presentaties, een inspiratie ruimte voor creatieve brainstormsessies en een boardroom voor directie vergaderingen. De vergaderzalen zijn voorzien van moderne faciliteiten en zijn zo ingedeeld dat ze makkelijk aan jullie wensen kunnen worden aangepast. De inspiratieruimte is uitgerust met een smart screen, comfortabel lounge meubilair en een wand vullend whiteboard.

Alles onder 1 dak!

Met het Meeting & Event Center op de 5e etage en een van de restaurants op de 12e etage ben je verzekerd van een fenomenaal uitzicht over de duintoppen of het stadscentrum van Leiden. In besloten kring bijeenkomen? Onze private dining room, gelegen op de 12e etage, kan volledig afgesloten worden voor jullie zakelijke lunch of diner. Tevens is het mogelijk om jullie afsluitende feest of event exclusief te organiseren in restaurant Twelve met panoramisch uitzicht op de duinen van Katwijk en Noordwijk. Fletcher Wellness-Hotel Leiden beschikt over 117 luxe hotelkamers. Ideaal om tot rust te komen na een lange dag vergadere

Centraal vergaderen

Het hotel is centraal gelegen in het centrum van de bruisende stad Leiden, op een afstand van 15 minuten van Schiphol en 30 minuten van Amsterdam. Het hotel bevindt zich op slecht twee minuten van het Centraal Station. Door de centrale ligging, nabij de A44 en A4 is het hotel gemakkelijk bereikbaar. Direct onder het Meeting & Event Center bevindt zich een parkeergarage (betaald).

Tijdens je verblijf staat ons enthousiaste team graag voor je klaar om je te ondersteunen en te adviseren. Daarnaast zijn er verschillende vergaderarrangementen waar je gebruik van kunt maken.

Historie van deze vergaderlocatie

Een broedplaats voor creativiteit

Leiden staat al sinds de Gouden Eeuw bekend als een creatieve broedplaats. Een Hollandse meester als Rembrandt van Rijn is hier geboren en de Leidse fijnschilders als Gerrit Dou, Gabriël Metsu en Frans van Mieris uitten hun creativiteit in hun prachtige schilderijen. Het hotel biedt met haar Meeting & Event Center alle mogelijkheden om zakelijke creativiteit te ontplooien. Hier doe je zakelijke inzichten op, hier zien nieuwe creatieve ideeën het daglicht. Hier kun je zakelijke beslissingen nemen en nieuwe skills ontwikkelen. Op deze plek slaan we creatieve spijkers met koppen. Laat je inspireren door de meesters van weleer.