Vergaderen in het Twentse coulisselandschap – 32- uurs Vergaderarrangement

Bij dit 32-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

 • Huur van de zaal
 • Gebruik van beamer, scherm en flipover
 • Bij binnenkomst een flesje verse jus d’orange en iets lekkers in de zaal
 • Onbeperkt koffie en thee in de zaal
 • Koekjes, mint en chocolaatjes in de zaal
 • 2x Business lunch in het restaurant. De lunch bestaat uit huisgemaakte soep, diverse luxe belegde broodjes, huisgemaakte salades, warme snack en melk en jus d’orange. 
 • Na de lunch vers fruit in de zaal
 • 1x 3-gangen keuze menu
 • 1x Overnachting
 • 1x Gebruik van ontbijtbuffet
 • Gratis WIFI voor een onbeperkt aantal gebruikers
 • In de zaal wordt een assortiment frisdranken en candybars geplaatst, welke naar verbruik worden berekend.
 • De standaard opstelling van de zaal is een U-vorm. Wilt u de opstelling wijzigingen, dan kunt u dit aangeven. 

Prijs: € 164,00 p.p. op basis van een 2-persoonsverblijf in een kamer. 

Wilt u alleen overnachten op een kamer, dat kan voor € 179,00 p.p. 

De prijs van dit 32-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderlocatie in het midden van de bossen

Centraal in Twente ligt het landhuishotel en bistro. Het landhuishotel ligt nabij Hengelo, Almelo, Deventer en Enschede. Vanaf de A1 bent u binnen 10 minuten bij het landhuishotel en bistro. Markant gelegen op de top van de Herikerberg nabij het oudste dorp van Overijssel; Markelo

Een ideale locatie om te vergaderen vanwege de goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid, verschillende vergaderzalen en hotelkamers. 

Uitstekende vergaderlocatie

Het landhuishotel biedt uitstekende mogelijkheden voor inspirerende bijeenkomsten, managementtrainingen opleidingen, sympsia, kleine conferenties en congressen. Het landhuishotel ligt in het midden van de bossen van de Herikerberg. 

Het landhuishotel heeft verschillende vergaderruimtes die maximaal geschikt zijn voor bijeenkomsten tot 90 personen. Het team is professioneel en kundig opgeleid en toont alle effort om van uw bijeenkomst een groot succes te maken. 

Overnachten in het landhuishotel

Alle hotelkamers zijn standaard voorzien van een zithoek, televisie, een bureau en een ruime badkamer met föhn, toilet en een douche of bad. Het hotel is tevens uitgerust met een mindervalidenkamer.

Economy kamer: 

De Economy kamer is een kleine, maar functionele kamer met gratis wifi, tv, kluis, werkgedeelte met bureau, zitje met tafel, minibar, föhn en inloopdouche.

Deze compacte, rookvrije Economy kamer beschikt over een twin boxspring en is het meest geschikt voor kortere verblijven.

Comfort kamer: 

De Comfort kamer is een ruime kamer met gratis wifi, flatscreen tv, kluis, werkgedeelte met bureau, zitje met tafel, minibar, föhn en inloopdouche.

De meeste comfort kamers beschikken naast de inloopdouche ook over een ligbad. Heeft u de voorkeur voor een kamer met inloopdouche en ligbad, vermeld dit bij uw reservering. Op basis van beschikbaarheid, zullen wij hier rekening mee houden.

Deze ruime, rookvrije, Comfort kamer beschikt over een twin boxspring en is geschikt voor langere verblijven.
Eén van de comfortkamers is geschikt voor minder valide gebruik.

Bostuin kamer: 

De Bostuin kamer, best gewaardeerd, is een royale kamer met gratis WIFI, flatscreen tv, kluis, werkgedeelte met bureau, luxe zitje met tafel, goedgevulde mini bar bij binnenkomst (GRATIS), nespresso apparaat, waterkoker, Rituals badkamer pakket, inloopdouche en ligbad en een fenomenaal uitzicht op onze prachtige bos-tuin,

Deze luxe, rookvrije, Bostuin kamer beschikt over een twin boxspring en is uitermate geschikt voor langere verblijven.