Vergaderen in een luxe jachthut – in het groene hart van Overijssel

Bij dit vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en cake
  • Twee dagdelen vergaderen
  • Gebruik van alle vergaderfaciliteiten als beamer, geluidsapparatuur, flipovers en WiFi
  • Onbeperkt koffie, thee en water
  • Lunchbuffet
  • 10% korting op onze activiteiten en arrangementen

Prijs: € 127.50 per persoon. Optioneel bij te boeken: – Teambuildingpad op historische locatie – Escape Room – Gps met samenwerkingsopdrachten – Oriëntatierun De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot 31 december 2021.

Vergaderen in een luxe jachthut - in het groene hart van Overijssel

Een unieke en goed bereikbare locatie in het groene hart van Overijssel. De accommodatie bevindt zich aan de rand van de bossen en heuvels van de Sallandse Heuvelrug; Een prachtig bosgebied dat zich uitstrekt van Ommen tot Holten.

Eten en drinken

Reistijd besparen bij uw vergadering door horeca in eigen huis.Uitgebreide horeca mogelijkheden voor uw zakelijke arrangement. Naar wens buiten of binnen eten en drinken, het hele jaar rond! Onze koks verzorgen lekkere hapjes en maaltijden zodat uw uitje, feest of zakelijk arrangement helemaal naar wens verzorgd is!

Vergaderruimtes

Vergaderen in een luxe jachthut, subsessies op het terras aan het water; We bieden diverse zaalmogelijkheden en arrangementen, terrassen én vergaderbreaks op onze buitenlocatie met een bijzonder (sport) beleving. Ook voor een korte vergadering bent u van harte welkom! De Jipkesbeltzaal De Jipkesbeltzaal is gebouwd in de stijl van een luxe jachthut. Mét bedstee! Beamer, flipvers, geluidsapparatuur, gratis wifi: alle faciliteiten vind je in deze zaal. Deze zaal is geschikt voor max. 40 gasten. Reggezaal 1 Koeien op de muur, koeienhuiden gespannen op het plafond: Reggezaal 1 is een natuurlijk ingerichte vergaderruimte voor kleine groepen. Beamer, flipovers, geluidsapparatuur, gratis wifi: alle faciliteiten vind je in deze zaal. Deze zaal is geschikt voor een vergadering met max. 20 gasten. Reggezaal 2 Ook een natuurlijk ingerichte vergaderruimte. Beamer, flipvers, geluidsapparatuur, gratis wifi: alle faciliteiten vind je in deze zaal. Deze zaal is geschikt voor een vergadering met max. 50 gasten. Reggezaal Reggezaal 1 en 2 vormen zonder de geluidsarme tussenwand samen 1 grote vergaderruimte . Beamer, flipvers, geluidsapparatuur, gratis wifi: alle faciliteiten vind je in deze zaal. Deze zaal is geschikt voor een vergadering met max. 80 gasten. Vergaderen aan de Regge Vergaderingen worden inspiratiesessies in de Biergarten aan de Regge! Ook voor subsessies is dit terras een aangename plek. Overige terrassen Er zijn nog 2 terrassen voor De Wilgenweard, die gebruikt kunnen worden voor subsessies.