Vergaderen en Uitwaaien – Vlieg er eens UIT

Dit arrangement is inclusief:

  • Koffie ontvangst
  • Uitgebreid lunchbuffet
  • Koffie, thee en water gedurende de bijeenkomst
  • Gratis parkeren op basis van beschikbaarheid
  • Vlieg-er-eens uit! teambuildingsprogramma

Prijs: vanaf € 80 per persoon inclusief BTW.
Te reserveren vanaf 20 personen. Prijs van het arrangement is exclusief zaalhuur.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Vergaderen en Uitwaaien

Vlieg-er-eens-uit na een vergadering. Even de wind door je haren en weer eens wat anders op het strand; vliegeren met stunt-kites in combinatie met boogschieten of jeu des boules.

Vergaderen in het 4-sterren hotel in Egmond aan Zee

Het Hotel
Hotel Zuiderduin ligt in het Egmondse duingebied, op 100 meter afstand van het strand en de gezellige dorpskern. Het hotel beschikt over een parkeergarage en -dek voorzien van slagbomen. Parkeren voor hotelgasten is gratis op basis van beschikbaarheid. Het hotel is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op 50 meter van het hotel bevindt zich een bushalte. Vanaf het station vervoert een taxi u rechtstreeks naar het hotel. Het hotel biedt ook een taxiservice van en naar Schiphol.

De Zalen
De zalen bestaan uit 31 vergaderzalen variërend van 30 t/m 325 m², een feestzaal van 600 m² en een congreszaal van 1000 m². Alle vergaderzalen t/m 325 m² zijn voorzien van 2 internetverbindingen, beamer, scherm, overhead projector, whiteboard met stiften, flipover en aansluiting voor DVD/CD-speler, video, laptop inclusief geluidsversterking. De prijs van de zaalhuur gaat vanaf € 95 per dag en is inclusief gebruik van alle genoemde faciliteiten.

De Kamers
Uiteraard is het ook mogelijk te overnachten bij Hotel Zuiderduin. Het hotel beschikt over 365 moderne hotelkamers. Al deze kamers zijn voorzien van bad/douche, toilet, TV en telefoon. Bovendien hebben alle kamers een eigen terras of balkon. In het hotel vindt u tevens 6 luxe suites voorzien van o.a. whirlpool, fitness-douche, minibar en een bureau.

Vlieg-er eens uit! programma

Even de wind door je haren en weer eens wat anders op het strand; vliegeren met stunt-kites in combinatie met boogschieten of jeu des boules. Eens een geliefde bezigheid van kinderen: lekker uitwaaien op het strand met een vlieger in je hand, is inmiddels uitgegroeid tot een sport: je hebt je handen vol aan je stunt-kite, waarmee je de gekste capriolen kunt uithalen. Na een gedegen instructie kun je je helemaal uitleven in de lucht.

Indien de weersomstandigheden het toelaten, kan er op het strand boogschieten plaatsvinden. Maar er kan ook gekozen worden voor het befaamde jeu-des-boules spel. Een programma voor iedereen en alle leeftijden. Een heerlijke dag in de gezonde zeelucht. Sportief en ontspannend!Let op! Het strand kenmerkt zich door wisselende condities. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden wordt door de organisatie keuze van 2 van de onderstaande activiteiten bepaald - Vliegeren - Boogschieten of jeu des boules - Discgolf- Beachgolf.