Vergaderen aan het Strand in Egmond aan Zee – 8-uurs arrangement inclusief Lunch

Dit arrangement is inclusief:

  • Koffie en diverse thee soorten
  • Water
  • Wisselende zoetigheden
  • Lunch bestaande uit luxe belegde broodjes, warm item, melk, karnemelk en verse jus d’orange

Prijs: € 49,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen

Zaalhuur

De zaalhuur is nog exclusief.

Prijzen:
100 m2 zaal: € 350 per dag
190 m2 zaal: € 500 per dag 

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2023.

8-uurs vergaderarrangement in Egmond aan Zee

Vergaderen met de voeten in het zand in het Egmond aan Zee. Dit nieuwe strandhotel ligt direct aan het strand dus tijdens een break tijdens uw 8-uurs vergaderarrangement loopt u zo even het strand op om weer een frisse blik op de zaken te krijgen.

Dit Strandhotel is de nieuwste trots van Egmond aan Zee. In 2014 is dit hotel geopend met 144 luxe ingerichte kamers op slechts 10 meter van het strand. Het hotel ligt aan de boulevard met een strandopgang voor de deur. Het Strandhotel biedt mogelijkheden voor vergaderingen en andere bijeenkomsten voor kleine groepen.

Zalen

Het Strandhotel beschikt over 2 zalen met een maximum van 100 personen in theateropstelling. De zalen zijn zeer comfortabel  ingericht en altijd inclusief gebruik van flipover, whiteboard en beamer. De twee zalen in het hotel zijn te reserveren in diverse opstellingen, ook voor recepties en partijen.

Kamers

Vergadering uitbreiden met een overnachting? U verblijft in een ruime en modern ingerichte hotelkamer. Naast boxspring bedden vindt u hier onder andere een bureau, flatscreen, comfortabele zitjes, airconditioning, kluisje en een badkamer met wastafel, toilet, föhn en douchecabine met stortdouche. De kamers beschikken tevens over een balkon, waarbij een aantal kamers bovendien een fantastisch uitzicht op zee biedt, voor een nog specialer verblijf!