Veluwse fototocht – Teamdag op de Veluwe

Deze teamdag op de Veluwe is inclusief:

  • Koffie/thee ontvangst
  • Korte Cryptische FotoVeluwetocht
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Fotocollage voor de winnaars
  • Prijsuitreiking

Prijs: € 21 p.p.
Al vanaf 10 personen mogelijk.

De prijs van deze teamdag op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023.

Een compleet Veluws feest!

Maak met uw groep een tocht door de natuur. Ieder team krijgt een camera en gaat 10 spannende opdrachten doen. Onderweg maakt u foto’s om te bewijzen dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn.

Programma

U wordt in ons activiteitencentrum ontvangen met koffie en thee. De groep wordt ingedeeld in verschillende teams en elk team krijgt 10 spannende opdrachten die vervuld moeten worden.

Ieder team krijgt een camera mee. Onderweg worden foto’s gemaakt om te bewijzen dat de opdrachten ook daadwerkelijk met het gehele team vervuld zijn. De opdrachten prikkelen de fantasie en het cryptische denkvermogen.

De tocht duurt ongeveer 2 à 2,5 uur en staat helemaal in het teken van teamgeest en gezelligheid. De foto’s krijgt u mee op USB-stick als herinnering. Wij bieden de mogelijkheid om voor onderweg een knapzak mee te nemen, dit maakt de tocht nog ludieker! De tocht kan helaas niet nader omschreven worden, om het verrassingseffect voor de deelnemers zo groot mogelijk te houden!

Faciliteiten

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Arrangement beoordelingen

8.2
Superb
5 reviews
  • 8
    Paul van Dort

    Tevreden over de locatie voor het doel van de bijeenkomst. Zeer te spreken over de vriendelijke bediening.