Varend feest – Kies zelf je thema tijdens de Partycuise

Bij het Varend feest op het water is inbegrepen:

  • 4 uur varen
  • Zoutjes/nootjes/warme hapjes
  • 5 consumptiemunten per persoon van de Hollandse bar of in overleg het gehele assortiment

Prijs vanaf € 40,00 p.p. op basis van 25 personen.

Het arrangement kan volledig naar uw wensen worden ingevuld.
Opstappen is mogelijk vanaf Sleeuwijk, stad Dordrecht, Biesboschcentrum Dordrecht en in overleg elders.

De prijs van dit varend feestje is geldig tot 31 december 2022.

Varend feestje organiseren!

Een spetterend feest vieren op het water? Dat kan. Onze partycruise is volledig naar wens in te vullen. U bepaald zelf het thema, Afvaarttijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering aan boord.

Caribbean of Bourgoundische cruise

Caribbean cruise
Wie droomt er niet van om met familie en vrienden of collega's te genieten van een Caribische boottocht aan boord bij Party-cruises Bommelervaart / Princehof. In een in stijl aangeklede ambiance kunt u genieten van het Caribische entertainment programma, dat bestaat uit een DJ en zangeres. Laat je meeslepen door ons Caribische team en geniet al dansend van de Salsa klanken. Dit programma is uit te breiden met 2 danseressen voor een spetterend showprogramma.

Bourgondische cruise
In een gezellige ambiance kunt u genieten van het Bourgondische spelletjes programma, dat bestaat uit meerdere oud Hollandse spelen. Terwijl uw gasten zich vermaken en hun vaardigheden testen, worden de drankjes rond gebracht door de bemanning van het schip. Laat je verrassen door dit betaalbare en gezellige vaararrangement.

Las Vegas, Zomeravond of Candle Light Cruise

Las Vegas cruise 
Als de speluitleg is gedaan en de fiches zijn uitgedeeld door de professionele croupiers, kan het spel beginnen! Op welke tafel gaat u uw geluk beproeven? Is het de blackjacktafel of toch de roulettetafel, u voelt de adrenaline door uw lichaam stromen. Wie is de gelukkige winnaar, of is het toch de ervaring die mee telt. Wat zeker is, de winnaar gaat niet met lege handen naar huis. Geniet van een avondje casinospelen.

Zomeravond cruise 
De zon staat nog hoog aan de hemel en schijnt prachtig over het water. Uw gasten worden welkom geheten door de kapitein en gaan een plekje zoeken op het dek. Als iedereen aan boord is gooien we de trossen los en gaan vertrekken voor een heerlijke zomeravondtocht. Onze bemanning zorgt voor de koele drankjes terwijl de zomerse muziek uit de boxen klinkt. U geniet van het prachtige landschap wat rustig langs u heen trekt. Na ongeveer een uur wordt door onze kok de barbecue aan gestoken en gaat u en uw gezelschap varend genieten van een voortreffelijke maaltijd. Nadat iedereen klaar is met eten is er natuurlijk de mogelijkheid om de dansvloer te gebruiken. Na 3 uur te hebben gevaren komen we weer terug in de haven en hebben uw gasten een "NIGHT TO REMEMBER". Het ontschepen kan beginnen.

Candle Light Cruise 
Beleef een bijzondere avondrondvaart tijdens het vallen van de avond over de grootste rivier van ons land "de Waal". 's Avonds veranderen de kleuren op het water en aan land. De plaatsen aan de rivier, de seinlichten op het water, de verlichting op de schepen en haveninstallaties toveren het landschap om in een romantisch spektakel.

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

Aan boord van deze partyboot kan dat. Door de gezellige sfeer en goede verzorging zult u zich hier helemaal thuisvoelen.

Ook aan de mindervalide gasten is gedacht door middel van 2 liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord.

Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht.

De thuishaven is: Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Vaargebied

Er zijn 2 opstapplaatsen Sleeuwijk en bij het Biesbosch informatiecentrum Dordrecht.