Valentijn arrangement in romantisch Giethoorn – Nachtje genieten in het waterdorp

Bij dit Valentijn arrangement in romantisch Giethoorn is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een luxe Chatel
  • 1x Een champagne ontbijt bezorgd in uw chatel
  • Een grill for two (of 3-gangen menu) in het restaurant of in de chatel
  • Rondvaart van 1 uur door Giethoorn en omgeving

Prijs: € 175,00 p.p. op basis van 2 personen in een Chatel.
De prijs is exlusief toeristenbelasting.

Een nachtje extra genieten in Giethoorn? U kunt er een extra nacht bij reserveren voor € 25,00 p.p., dit is inclusief een plate en ontbijt in uw chatel.

De prijs van dit Valentijn arrangement in romantisch Giethoorn is geldig met aankomst op 12, 13 of 14 februari 2022.

Valentijn arrangement in Giethoorn

Kleine straatjes, kronkelende grachten en idyllische bruggentjes, oftewel het Venetië van het Noorden. Waar kunt u nu romantischer genieten dan in het prachtige waterdorp en op Hollandse bodem? Verblijf in een luxe Chatel met een heerlijk diner en champagne ontbijt. Ga er lekker samen tussenuit.

Chatel Giethoorn

De geschakelde, gelijkvloerse chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Het verblijf is elektrisch verwarmd en voorzien van airconditioning. Er is een slaapkamer met een 2-persoonsbed, de 2e slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden.

De chatel is geschikt voor een kort verblijf in Giethoorn. Het beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. In de keuken zit een kleine koelkast en een nespresso koffiezetapparaat. Ieder chatel beschikt over een eigen terrasje met meubilair. Net als op een hotel kamer is het niet mogelijk om te koken in het chalet. Wij verzorgen graag catering bij uw accommodatie of in ons nabij gelegen eetcafe.

Eetcafe - American Diner

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke Build-your-own-burger of Hotdog in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.