Stadswandeling en Utrechtse Smartlappen Tour

Bij dit teamuitje is inbegrepen

 • 3-gangen diner
 • Smartlappen zingen
 • Stadswandeling
 • Prijzen: 15 – 19 personen € 57,50 p.p. exclusief BTW 20 – > personen € 53,50 p.p. exclusief BTW De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

  Teamuitje in de stad Utrecht

  Voordat u de pannen van het dak gaat zingen nemen wij u graag mee naar de gezellige binnenstad van Utrecht. Onze gids vertelt u de mooiste verhalen over de stad en haar bewoners en we sluiten de middag af met een gezellig diner.

  16.00 - 18.00 Stadswandeling

  Voordat u de pannen van het dak gaat zingen nemen wij u mee naar de gezellige binnenstad van Utrecht. Onze gids vertelt u de mooiste verhalen over de stad en haar bewoners. Tijdens deze stadswandeling wordt even gepauzeerd in een echte Utrechtse kroeg zodat u even kan uitrusten en de Utrechtse “couleur locale” kunt opsnuiven. In de kroeg komt u alvast in de stemming voor het volgende onderdeel van dit unieke arrangement.

  18.00 - 19.00 Smartlappen zingen

  Na de stadswandeling wordt een goed café opgezocht waar de geluidsisolatie goed geregeld is! Onze gasten willen nog wel eens te uitbundig worden tijdens het zingen van talloze oer-Hollandse smartlappen en daarom heeft de kroegbaas zijn voorbereidingen al getroffen (oordopjes?). U krijgt de “lyrics” uitgedeeld en u begint uw carrière als Guus Meeuwis of als Zangeres Zonder Naam. U komt vanzelf in de stemming na een lekker wijntje of een koel pilsje. Laat dat maar aan de “dove” kroegbaas over.

  19.15 - 21.30 Diner

  Als de meligheid wat is verdwenen en de maagjes gevuld moeten worden vertrekken we naar een heerlijk restaurant waar een perfect 3-gangen diner wordt geserveerd. Geniet van deze lekkere maaltijd en sluit de dag af met een likeurtje en een vers kopje koffie.