Uniek vergaderen op de Veluwe – Karakteristieke vergaderlocatie in Otterlo

Bij dit 8-uurs vergaderarrangement is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte taart zoals; dadel-walnotentaart met eigen honing, yoghurt-mascarponedadel tartellettes met kersen etc.
  • Een huisgemaakte Veluwse lunch met lokale ingrediënten
  • Onbeperkt Otterloos water plat en bruis, koffie/thee, fruit en healthy home-made cookies
  • Tussendoor verfrissen van de ruimte
  • Zaalhuur, wifi, tafel-flipover, beamer
  • Alle mogelijke opstellingen
  • Beschikking over het besloten terras 

Prijs: € 51,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen.
Bij minder personen prijs op aanvraag

Diner optioneel: 3-gangen keuze diner.
Prijs: € 85,50 per persoon.

Tip: vraag naar onze BBQ arrangementen voor een gezellige afsluiting van de dag.

De prijs van dit 8-uurs vergaderarrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

De Heidag locatie op de Veluwe

Vergaderen op een bijzondere locatie in het centrum van Otterlo, hartje Veluwe.  Al meer dan 200 jaar wordt in dit karakteristieke pand horeca bedreven. Organiseer uw bijeenkomt in een van de vergaderzalen met eigen terras.

Complete vergaderdag

Wil je graag tussendoor even ontspannen en je hoofd leeg maken? Wij zorgen voor een vergaderdag op maat. We hebben tal van mogelijkheden qua activiteiten. Wij hebben een eigen regiogids die wekelijks wildfietstochten en wildwandelingen verzorgd, een schietworkshop, een tocht over de Veluwe met een E-chopper etc. Een teambuilding activiteit kan uiteraard ook worden geregeld zoals; schapen hoeden, communicatie training met paarden, escaperoom, baboe bouwen etc. Vraag naar de mogelijkheden

Kleinschalig vergaderen

Deze locatie beschikt over 2 vergaderzalen. De Korenschuur en het Schietlokaal. In de Korenschuur is er genoeg ruimte voor 120 man en in het Schietlokaal is er ruimte voor 60 man. Aangrenzend aan beide zalen is er beschikking over een besloten terras. 

Deze locatie aan de Veluwe is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A1, A12, A30 of A50. Via het openbaar vervoer stap je uit op het treinstation Ede-Wageningen. Vanaf hier rijdt er een bus rechtstreeks naar Otterlo centrum. Voor gasten die met eigen auto komen is er voldoende parkeergelegeheid beschikbaar.

Aangevuld met een breed aanbod aan activiteiten en een samenwerking met partners, biedt deze locatie één totaalpakket voor de gehele vergaderdag. Het zijn unieke ervaringen op een unieke locatie. Je kunt hier genieten van ultieme rust en Veluwse gastvrijheid. De perfecte setting voor een anders-dan-anders vergadering in combinatie met heerlijke Veluwse gerechten zorgt De Waldhoorn voor extra energie, efficiëntie, inspiratie en creativiteit voor jullie vergaderdag.