Uniek Bedrijfsuitje op de Veluwe – E scooter Puzzeltocht met GPS

Dit Avontuurlijk bedrijfsuitje op de Veluwe is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en Veluwegebak
  • E-scooter puzzeltocht GPS
  • E-scooter huur + instructie
  • 1x Een heerlijk uitgebreid buffet
  • Ambachtelijke IJskar

Prijs: € 69,50 p.p. op basis van minimaal 6 personen.

De prijs van dit Avontuurlijk bedrijfsuitje op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Uniek en avontuurlijk teamuitje op de Veluwe!

Als u op zoek bent naar een leuk en avontuurlijk bedrijfsuitje om de Veluwe te verkennen met uw collega's, dan is een dagje uit op de e-scooter met GPS de ideale optie. Deze activiteit biedt niet alleen een actieve en gezonde bezigheid, maar ook een unieke manier om samen te werken en te genieten van de prachtige natuur van de Veluwe.

Ontdek de natuur op de e-scooter met GPS

Bij aankomst in Dieren wordt u hartelijk verwelkomd en kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met warm Veluwegebak. Vervolgens gaat u op avontuur met de e-scooter en de GPS. Per team krijgt u een rugzak met materialen die u nodig heeft om de tocht te winnen.

De GPS leidt u naar verschillende locaties, waar u vragen moet beantwoorden. Maar pas op: het geven van het verkeerde antwoord kan leiden tot een omweg en extra meters! Voor elk juist antwoord ontvangt u "munten". Het team met de minste meters en de meeste munten wint een fantastische prijs.

Dit groepsuitje is niet alleen een uitdaging, maar ook een geweldige manier om samen te werken en te genieten van het prachtige landschap van de Veluwe.Dus, als u op zoek bent naar een avontuurlijke en gezellige activiteit voor uw team, dan is deze e-scooter GPS-tocht een echte aanrader!

Na de E-scooter Puzzeltocht lekker eten en drinken

Een geweldig dagje uit is niet compleet zonder lekker eten! Bij dit programma heeft u keuze uit verschillende diners en buffetten om uw dag perfect af te sluiten.

De buffetten zijn gevarieerd en bieden voor ieder wat wils. Of u nu van vlees, vis of vegetarisch houdt, wij hebben een buffet dat bij u past. De buffetten zijn zorgvuldig samengesteld en bieden u de mogelijkheid om na een actieve dag in de buitenlucht te genieten van een heerlijke maaltijd.

Als u het dagprogramma kiest en eerst samen wilt lunchen voordat u op pad gaat, dan kan dat natuurlijk ook. Wij bieden verschillende lunchopties die perfect passen bij het programma en uw wensen. Van een eenvoudige lunch tot een uitgebreide lunch, er is voor elk wat wils.

Informeer gerust naar de inhoud van de buffetten en lunchopties, zodat u de juiste keuze kunt maken en de dag perfect af kunt sluiten.

(Wilt u eens op een leuke en originele plek overnachten op de Veluwe? Op ons activiteitenpark staan, aan de rand van het bos (Veluwe), 4 Finse chalets die elk onderverdeeld zijn in 4 hotelkamers met ieder een eigen voordeur. De bosrijke omgeving en de uitstraling van deze chalets garanderen een onvergetelijk verblijf!)
Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Arrangement beoordelingen

9.0
Superb
1 review
  • 9
    Anoniem

    prima verzorgde dag, was erg leuk