Uit in Dierenpark Amersfoort en beleef de Zoo Experience

Bij de Zoo Experience in Amersfoort is inbegrepen:

  • Entree Dierenpark Amersfoort
  • Materialen
  • Deskundige begeleiding
  • 1 consumptie p.p.
  • 3 uur lol

Prijzen:

€ 53,85 pp (min. 15 personen)
€ 50,85 pp (min. 20 personen)
€ 49,60 pp (min. 60 personen)
€ 48,40 pp (min. 120 personen)

Bij minder dan 15 personen betaal je 15 x € 53,85 (dus een minimum bedrag voor 15 personen)

De prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief €18,00 reserveringskosten en zijn geldig tot en met 31 december 2022.

Beleef de Zoo Experience in Dierenpark Amersfoort

Beleef de Zoo Experience! Een groepsuitje in Dierenpark Amersfoort dat je niet snel zult vergeten en een echte aanrader als je de dierenwereld eens op een andere manier wilt ontdekken. 

In groepjes op pad, op zoek naar de leukste plekken van de dierentuin

Jouw gezelschap wordt in kleine groepjes verdeeld. Elke groep krijgt een mobiele telefoon waarmee foto’s gemaakt en verstuurd worden. Je krijgt via de telefoon cryptische informatie over de leukste plekken van Dierenpark Amersfoort. Ontcijfer met de groep razendsnel de omschrijvingen en leg dit vast met een leuke foto!

Het doel van de Zoo Experience is dat je de bijzondere plekken vindt. Iedere keer maak je een foto van de bewuste plek of het dier en vervolgens stuur je deze via WhatsApp naar de instructeur. Zodra deze foto binnengekomen en juist is, ontvang je weer een nieuwe opdracht. Soms moet je op de gevonden plaats een bijzondere opdracht uitvoeren. Je zal misschien de hulp van medewerkers en verzorgers van de dierentuin moeten inroepen om bepaalde plekken te vinden. Sommige opdrachten zijn makkelijk en snel te vinden, andere zijn moeilijker op te lossen.