Twente Hike – Wandel door het glooiende landschap

De Twente hike is inclusief:

  • Begeleiding ter plaatse
  • Wandeltocht speciaal voor u uitgezet
  • Stop met kopje koffie of thee en plakje Twentsche krentewegge
  • Gratis parkeren

Prijs: €15.00 per persoon
Kinderen tot 12 jaar €7.50

Data:
Elke zaterdag ochtend van 4 april tot en met 28 augustus ( in vakanties ook op dinsdag en donderdag)

Optioneel:
Twente tour per scouter toeslag €22.50 per persoon

De prijs van dit arrangement is geldig tot 28 augustus 2022.

Avontuurlijke wandeling door Twente

Lekker een frisse neus halen in het prachtige glooiende Twentse landschap? Met een unieke wandelnetwerk van ruim 6000 kilometer heeft Twente misschien wel de mooiste wandelmogelijkheden van Nederland. Een tour door de typische Twentse natuur met grillige paden, bossen, historische houtwallen, boerderijen en weidse uitzichten. Twente wordt niet voor niets ook wel het landgoed van Nederland genoemd.

Programma:

Onderweg wordt er een stop gemaakt voor heerlijk kopje koffie of thee en een plak Twentse krentewegge. Er is een prachtige route voor u uitgezet, zodat u kunt genieten met uw gezelschap van een heerlijke wandeling van circa 2 uren. Als bewoners van deze regio kennen we de mooiste routes en bijzondere plekjes.

In plaats van een wandeling kunt u er ook voor kiezen om een tour te maken met uw eigen fiets of tegen een meerprijs een tocht te maken met een Scooter, Solex, E-Choppers of Elektrische fiets. Ook hiervoor hebben we bijpassende routes voor u uitgezet. 

Met de Twente Hike of Twente Tour krijgt u in korte tijd een unieke kennismaking met het Twentsche landschap. Bij een bezoek aan Twente mag een Twente Hike of Twente Tour niet ontbreken.