Twee daags Giethoorn – Meerdaags teamuitje in Overijssel

Dit arrangement is inclusief

  • Bovenstaand programma en verblijf

Prijs: € 165,00 p.p.

  • Minimaal aantal deelnemers bij overnachting in vakantiehuis 10
  • aankomst op dinsdag – woendag of donderdag
  • vertrek op woensdag – donderdag of vrijdag

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2022.

2-daags Giethoorn arrangement

Giethoorn is één van die plaatsen in Nederland die iedereen kent. En dat is niet voor niets! Giethoorn biedt met haar heel eigen culturele geschiedenis en waterrijke omgeving een scala aan recreatieve mogelijkheden. Daarnaast loopt er een fraai fietspadennet door de prachtige omgeving met o.a. Nationaal Park de Weerribben en liggen gezellige stadjes als Steenwijk en Meppel op geringe afstand. Geniet 2 dagen van deze mooie omgeving. U verblijft in het vakantiehuis of in een hotel (zeer dichtbij ons restaurant) in Giethoorn, laat u volledig verzorgen, onderneem leuke activieten en beleef Giethoorn zoasl u dat nog nooit gedaan heeft. Het vakantiehuis biedt u comfortabele mogelijkheden voor gezelschappen tot 20 personen op slechts 400 meter van het centrum van dit fraaie waterdorp. De hotels liggen respectievelijk 300 en 800 meter van ons restaurant vandaan.

Faciliteiten van het vakantiehuis

De inrichting van vakantiehuis Giethoorn is comfortabel, functioneel en gezellig. Aan de voorzijde biedt het ruime, beschutte terras extra mogelijkheden. Inrichting De begane grond: Een ruime woonkamer met televisie en stereo, open keuken met afwasmachine, 2 douches, 2 toiletten en een slaapzaal met 5 éénpersoons bedden. De 1e verdieping heeft 4 twee-persoonskamers, met een eigen douche en toilet en één tussen kamer met een stapelbed. De 2e verdieping heeft 1 grote slaapkamer 5 éénpersoons bedden. Ook is er de beschikking over een eigen terras. De afstand tot het centrum is ongeveer 400 meter.

Programma twee daags Giethoorn arrangement

Dag1
11.00 uur Aankomst met koffie en gebak in ons restaurant.
12.00 uur Rondvaart van 2 uur door ’t mooie Giethoorn en natuurgebied De Wieden onder het genot van een uitgebreide picknick.
14.00 uur Tijd voor vrije besteding
17.00 uur Borrelen (exclusief)
18.00 uur 4-gangen diner
22.30 uur Naar vakantiehuis voor overnachting

Dag 2
10.00 uur Ontbijt in vakantiehuis
11.00 uur 3 uur fluisterend door Giethoorn met een stop bij museum de Oude Aarde
14.15 uur Uitgebreide high tea ter afsluiting