Toeren door de Weerribben met een e-chopper en tussendoor lekker lunchen

Bij dit uitje e-chopper toeren met lunch vanuit Ossenzijl is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie / thee en lekkernij uit de patisserie
  • Huur E-chopper voor een tocht van 20 km
  • Wiedenlunch
  • Ijscoupe

Prijs: € 49,50 p.p. 
Al te boeken vanaf 2 personen.

Wilt u langer toeren?

U kunt ook kiezen voor een route van 50 km waarbij u een extra stop heeft in Giethoorn met een drankje en een hapje. De prijs wordt dan € 77,50 p.p.

De prijs van dit uitje E-chopper toeren met lunch vanuit Ossenzijl is geldig tot en met 31 december 2022.

Zonder gemopper op de E-chopper

Graag ontvangen we jullie in de Bakery, Bubbel & Bites Eetcafe. Vanaf deze locatie aan het water gaan jullie de Weerribben ontdekken per E-chopper en maakt u een stop in Paasloo voor een heerlijke lunch. Als afsluiter van dit leuke uitje serveren wij een heerlijke ijscoupe.

Het programma

11.00 uur: Ontvangst met koffie thee en iets lekkers uit de patisserie.

11.30 uur: Een tocht van 20 km door de Weerribben met een stop voor een wieden lunch in het binnenhof te Paasloo.

14.30 uur: Bij terugkomst sluit u de dag af met een heerlijke ijscoupe.

Bakery Bubbel Bites

Deze gezellig en stijlvol ingerichte brasserie in Ossenzijl met een prachtige serre aan het water is gelegen aan diverse wandel-, fiets, vaar- en autoroutes door de Weerribben, Lindevallei en de Rottige Meente. De naam geeft het al aan: vanaf ’s ochtends vroeg kunt u hier genieten van uitgebreide ontbijten, diverse koffiespecialiteiten met een uitgebreide keuze aan chocolade, gebak en andere lekkernijen uit de Patisserie. Vanaf het eind van de ochtend kunt u gebruik maken van de lunchkaart of heerlijk loungen met een high tea/wine/beer of borrelplank

Met het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, natuurgebieden de Rottige Meente en Lindevallei als achterland in combinatie met een diversiteit aan activiteiten en ruime keuze aan vervoermiddelen op de weg en het water, beleeft u een onvergetelijke (mid)dag, weekend of korte vakantie aan.