Themafeest – Pump up the 90’s

Dit themafeest is inclusief

  • 4 uur durend binnenlands gedestilleerd drankarrangement
  • Happerijbuffet (op aanvraag ook andere menu’s mogelijk)
  • Zaal volledig in de stijl van het thema
  • Professionele begeleiding en thema-activiteiten

Prijs: € 50,35 p.p. op basis van minimaal 30 personen Vanaf 60 personen betaalt u € 49,35 p.p. Tijdsduur 4 uur De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Muziek en Beleving

Beleef samen met uw collega's de jaren negentig opnieuw. Een kleine stap terug naar een enerverend decennium met vele wisselingen van hype's in mode, muziek en attributen.Altijd al willen weten wie van uw collega's de held van de dansvloer is? Bij pump up the 90's draait het allemaal om de dans moves, muziek en kennis.

Herleef de jaren

Middels diverse spelen als "doet ie het of doet ie het niet", "hot or not" en de uitstekende muziek uit de jaren negentig wordenoude herinneringen gekoesterd en natuurlijk nieuw leven in geblazen. Samen met uw collega's heeft u een revival of the 90's. Een feest zoals een feest bedoeld is.

Een themafeest op maat!

Elk team of bedrijf kan een specifiek themafeest samenstellen. We houden rekening met al uw wensen. De thema’s lopen uiteen van een Sixties themafeest tot een MegaPiratenfeest. Hoe uw themafeest er precies uit gaat zien hangt af van uw wensen en met hoeveel personen u komt. Wij hebben diverse mogelijkheden voor groepen van 10 tot 300 personen.