Themafeest op een unieke locatie in Overijssel

Bij dit themafeest is inbegrepen:

  • Zaal volledig in themastijl
  • Professionele begeleiding bij thema-activiteiten
  • Onbeperkt consumpties uit Het Hollands Assortiment
  • Warm en Koud buffet
  • IJsbuffet

Prijs:

46-59 personen € 48,50 per persoon
60 of meer personen € 46,50 per persoon

De prijs van dit Themafeest is geldig tot 31 december 2021.

Themafeest op een unieke locatie in Overijssel

Muurbloempjes bij uw personeelsfeest zijn er niet meer want u kunt uw feestelijke uitje zo samenstellen dat er voor iedereen wat bij zit. Laat u inspireren door het uitgebreide aanbod!

Thema´s

Speel "Ik Hou Van Holland" zelf Speel met uw collega's, familie of vrienden het populaire 'Ik hou van Holland' en je hebt gegarandeerd een onvergetelijke avond! De groep wordt opgedeeld in team ‘Holland’ en team ‘Oranje’ en door de spelleider langs de verschillende spelletjes geleid. Hoe goed is jullie kennis over Nederland en de Nederlandse cultuur? De spelonderdelen U gaat samen met uw team de strijd aan in diverse bekende spelletjes uit het televisieprogramma, zoals zing maar door..., woordspellen, omschrijf de BN-er en natuurlijk het Ik Hou Van Holland-rad. Verder zal de avond vol zitten met heerlijke hits van eigen bodem en is de zaal volledig aangekleed in Hollandse stijl. Succes verzekerd!

Tijdsduur
De tijdsduur van Ik Hou van Holland is 4 uur.

De klassieke strijd 'De jongens tegen de meisjes'
"Mannen twee dingen tegelijk uitvoeren", "vrouwen kunnen niet kaartlezen" zijn vooroordelen die aan bod komen. Weten de mannen hier het meest over of zijn het de vrouwen? Hier kom je door de spellen achter. De spelonderdelen In teams gaat u de strijd aan in diverse bekende spelletjes uit het televisieprogramma, zoals "Songteksten uitbeelden", "Dilemma foto-spel", "Verboden te lachen". Een prachtig finalespel sluit de avond af. Verder zal de avond vol zitten met heerlijke hits van eigen bodem. U bent verzekerd van een uitbundige avond

Tijdsduur
De tijdsduur van De jongens tegen de meisjes is 4 uur.

Do you remeber?
Ken je nog het beroemde jaren 70 spel 'Ren Je Rot'? Deze en andere spellen en contests zorgen ervoor dat jouw groep de hele avond actief meedoet. Optredens van bekende artiesten De gehele avond staat in het teken van dans en muziek uit de 60's, 70's & 80's. Met tot slot een spectaculair optreden van Elvis en enkele andere beroemdheden. Een gezellige avond volledig uit uw dak gaan met vrienden of collega's. Verder zit de avond vol met muziek uit de jaren '60, '70 en '80 en kunt u, uw favoriete hits aanvragen bij onze DJ Johnny B.

Tijdsduur
De tijdsduur van het Do You Remember feest is 4 uur

Met mekare spöllen
Wie hebt veur jullie bevoorbeeld het spel ‘klopt wa’ of’ klopt neet’ met weetjes over oons mooie Twentse làànd en zien volk. Ken jullie voldoende leedjes in ’t Twents of oaver Twente zo daj ze kunt metbléer’n? Hoe goed ken ie Twente Hoe good bin ie met de Twentse spreuk'n? 'n Ander spellegie is ‘Woar is dit dan?’ Wie bint wie op ’n brommer deur Twente henneréén en hebt biezundere plekjes op de gevulige plaat vastelegt. Kiek mar of ie weet woar of ’t is. Het spel wödt offesleut’n met skattingsvroag’n over Twente. Wat weet ie d’r van? Kortom te veul om op te neum’n en zekers een merakels feest. Wie wenst jullie völle wille!

De omgeving

We bevinden ons met de accommodatie aan de rand van de bossen en heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Een prachtig bosgebied dat zich uitstrekt van Ommen tot Holten. Een deel daarvan is uitgeroepen tot Nationaal Park. Direct achter ons gebouw loopt rivier de Regge. Een rivier die ontspringt in Diepenheim en bij Ommen opgaat in de Vecht. Het sportpark dat we als prettige naaste buurman hebben, biedt volop mogelijkheden voor sporters en grotere evenementen. De directe omgeving biedt kortom alles wat wij en onze gasten zich aan ruimte en natuur kunnen wensen. En daar laten we onze gasten met de activiteiten volop van genieten!