Themafeest Kerst – Gezellige en rustige activiteit in Gelderland

Themafeest Kerstuitje in Gelderland is inclusief:

  • Koffie/Thee ontvangst
  • Curling en schiet programma
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Fotocollage voor de winnaars
  • Prijsuitreiking

Prijs: € 28,00 p.p. op basis van minimaal 10 personen

De prijs van deze spelshow in Gelderland is geldig tot 31 december 2019 met uitzondering van 25 en 26 december.

Win jij van je familie, vrienden of collega\'s?

Een gezellig curlingtoernooi, waarbij tactiek vereist is. U zult zien dat de deelnemers fanatieker worden naarmate ze de slag te pakken krijgen! Na het curlen gaan we naar de schietbaan voor een spannend handboogschiettoernooi.

Het programma

Het programma begint met koffie en thee. Curling wordt in wedstrijdvorm gespeeld. Het curlingtoernooi wordt op speciale matten gespeeld. Het is de bedoeling de curlingstenen zo dicht mogelijk in het spelcentrum ‘de dolly’ te laten glijden. Maar let op: als de steen in het 'huis' ligt, bestaat de kans dat uw tegenstander deze eruit 'tikt'. U kunt ook kiezen om de steen te beschermen met een 'guard'. Enige tactiek is een vereiste, maar dat komt tijdens het spel vanzelf. Vervolgens gaan we schieten! U schiet met professionele bogen, onze begeleiding zorgt voor uitleg en veiligheid tijdens de wedstrijden. Na afloop volgt een prijsuitreiking met een ingelijste groepsfoto van het winnende team.

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Arrangement beoordelingen

8.2
Superb
5 reviews