Themafeest De Veluwse Bruiloft – Feestavond met collega’s

Bij deze Veluwse Feestavond is inbegrepen:

  • Entertainment
  • Hollands drankenpakket gedurende 4 uur
  • Veluws Buffet

Prijs: € 69,95 p.p. op basis van minimaal 35 personen. Meerprijs buitenlands drankenpakket € 4,50 gedurende 4 uur. De prijs van deze feestavond is geldig tot en met 31 december 2020.

Sfeervolle Veluwse avond

Een sfeervolle avond met Veluwse lekkernijen en bovenal gezelligheid zoals dat op de veluwe gebruikelijk is. Zodra de gasten de zaal betreden worden ze op hartelijke wijze ontvangen door de Veluwse gastheer Drikus.

Tijd voor een feestje

Aansluitend vindt er gedurende een uur een act plaats tussen Drikus de gastheer en uw gasten, Pricilla de wulpse serveerster en Evert de luie maar artistieke zoon van Drikus. Tijdens dit theater vindt er veel interactie plaats tussen uw gasten en de acteurs. Er ontstaat een romantische liefde tussen Evert en Pricilla. Deze liefde blijft zo intens dat een bruiloft niet langer kan worden uitgesteld. Hiervoor wordt een van uw gasten aangewezen tot ambtenaar van de burgerlijke stand. Deze ceremonie wordt ondersteund door een accordeonist.

Het Recreatiepark

Recreatiepark de Boshoek biedt u een brede selectie aan activiteiten. Dus mocht u in plaats van een feestavond liever een middagprogramma vol activiteiten boeken?. Geen probleem wij stellen graag een dagje voor u samen! Mocht u liever meerdere dagen komen genieten op ons park? Dan is dat ook mogelijk. We bieden diverse overnachtingsmogelijkheden.