Teamuitje op hoog niveau – Samenwerken en klimmen op de Veluwe

Bij dit teamuitje op hoog niveau is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en gebak
  • Klimmen in het klimbos
  • BBQ Zilver
  • 2 uur drankenarrangement

Prijs: € 65,75p.p.
Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen.

De prijs van dit teamuitje op hoog niveau is geldig tot en met 31 december 2022.

Origineel bedrijfsuitje op de Veluwe

Centraal op de Veluwe, midden in de natuur gaat u samen het klimbos bestormen. Door een uniek zekersysteem waarbij u continu gezekerd bent, is dit het veiligste klimbos van Nederland. In dit klimbos vindt u diverse parcoursen, waaronder een parcours met uitsluitend tokkels en een parcours vol met fun onderdelen. Ook voor de ongeoefende en minder sportieve klimmers is dit klimbos dus zeer geschikt.

Teambuilding en bedrijfsuitje binnen 1 arrangement

Is gezelligheid en teambuilding belangrijk binnen uw verblijf? Dan kunt u goed terecht bij De Boshoek. De perfecte locatie voor een origineel bedrijfsuitje op de Veluwe. Denk hierbij aan een actief weekendje weg of een complete teambuilding dag met aansluitend diner. Alle activiteiten kunnen los worden geboekt en wij kunnen uiteraard ook activiteiten combineren een speciale dag op maat voor u maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt en wij maken graag een offerte passend bij uw wensen en budget.

Klimmen, buggy rijden, klootschieten: maak uw eigen combinatie!

Wij bieden een breed scala aan activiteiten; combineer uw favoriete activiteiten en wij stellen een volledig dagprogramma op maat voor u samen. Genieten van de natuur met een fietstocht onder begeleiding van Cor de Boswachter, sportief aan de slag en samen bootcampen, avontuurlijk op pad met buggy's, of gewoon genieten tijdens een Hollandse Huifkartocht. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de boerenbuitenspelen of GPS klootschieten.