Teamuitje op de Veluwe met E-Chopper rijden en een High Tea

Bij dit Teamuitje op de Veluwe is inbegrepen:

 • E-chopper rijden
 • High Tea
 • Programma duur 3,5 uur

Prijs: vanaf € 47,95 p.p.Minimaal 2 personen.

Minimale leeftijd 16 jaar en in het bezit van een (brommer)rijbewijs.

E-chopper rijden is niet mogelijk van november tot maart. Voor + € 25,00 p.p. is 1 uur buggy rijden mogelijk, maar er zijn ook vele andere activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden.

De prijs van deze vriendinnendag met e-choppers op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Teamuitje op de Veluwe met E-Chopper rijden en een High Tea

Zin in een compleet dagje uit met het hele team? Maak een mooie tocht op onze elektrische brommers door de Veluwe over verharde en onverharde wegen. Geniet van de natuur en ontdek de highlight van de omgeving. Vervolgens kunt u lekker bijkletsen en uw avonturen nabespreken tijdens een heerlijke, geheel verzorgde High Tea die voor jullie klaar staat in ons restaurant! Kortom, een gezellige dag met het hele team om er even lekker op uit te gaan!

Toeren op onze Brekr E-choppers

Onze E-Chopper is nieuw van het merk Brekr. Dit voertuig is een soort elektrische brommer, die op deze manier design, elektrische techniek en historie met elkaar verbindt. Met deze elektrisch aangedreven chopper kun je zonder problemen de bossen van de Veluwe verkennen.

Brekr is een nieuw Nederlands merk gevestigd in de Achterhoek, een gebied met veel motorliefhebbers en een rijke motorcrosshistorie. De naam Brekr is afgeleid van het Achterhoekse ‘brekken’. Een brekker houdt van een feestje, muziek, mag graag wat lol maken en rijdt of sleutelt met passie aan motoren. Gevaarlijk op de weg vanwege geen geluid door elektrische aanvoer? Nee hoor! De Brekr E-chopper maakt gebruik van electrified sound. Dat wil zeggen dat medeweggebruikers jou horen én dus zien aankomen. Het geluid wordt kunstmatig opgewekt en houdt rekening met de snelheid en stand van de gashendel. 

Tijdens de E-Chopper tour rijd je een prachtige route over de Veluwe vanaf ons park in Voorthuizen. Tijdens het rijden is er tijd voor een pauze van ongeveer een kwartier. Stop bij Boshuis Drie voor een heerlijk kopje koffie of ga naar de IJstijd in Garderen voor het beste ijs uit de omgeving. Deze route van ongeveer 30 km brengt je rond een aantal mooie locaties op de Veluwe en door enkele prachtige dorpjes die de omgeving te bieden heeft.

Goed om te weten:
Het dragen van een helm tijdens het rijden van de E-chopper is niet verplicht (vanaf januari 2022 wel conform de nieuwe regels)

Het is niet mogelijk om met meer dan één persoon op de Brekr E-choppers te rijden.

Zorg dat u 15 minuten voor aanvang aanwezig bent i.v.m. borg en instructie. De borg bedraagt € 50,- per E-chopper met een maximale borg van € 150,-.

Om de E-chopper te huren, dient u in het bezit te zijn van een brommer- en/of autorijbewijs.

Van 1 november tot 1 maart verhuren wij geen E-choppers i.v.m. slechter weer en kans op gladde wegen.

Bijkletsen over uw avonturen tijdens de High Tea

U heeft net samen het pracht en praal van de Veluwe ontdekt. Bent u nog wilde dieren tegen gekomen? Tijd om even bij te kletsen met elkaar tijdens een heerlijke, volledig verzorgde High Tea in ons restaurant of bij mooi weer lekker op het terras. Tijdens een High Tea is er één ding erg belangrijk: samen genieten en ontspannen. Gelukkig is dat geen probleem met de lekkere hapjes en thee die tijdens deze High Tea geserveerd worden.

De High Tea bestaat onder andere uit:

 • Onbeperkt thee
 • Sandwiches
 • Mini scones
 • Bonbons
 • Brownies
 • Petitfours
 • Spekkoek
 • Wraps