Teamdag op de Veluwe – e-chopper tocht en Boerenbuitenspelen

Bij deze teamdag op de Veluwe is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie, thee en gebak
  • E-chopper rijden (2 uur) 
  • Boerenbuitenspelen
  • BBQ Zilver of Wild West buffet
  • 2 uur drankenarrangement (bier, fris en wijn)

Prijs: € 85,00 p.p.
Dit arrangement is te boeken vanaf 8 personen.

De prijs van deze teamdag op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2022.

Steppen en handboogschieten op de Veluwe

E-chopper rijden is helemaal hip en milieu bewust. Trek er met uw team op uit en rij rondje door de Veluwe. Na een leuk tochtje staan de boerenbuiten spelen op het programma, samenwerking verreis! Leer je collega's kennen en werk samen om het andere team te verslaan. Kortom een complete teamdag op de Veluwe.

Teamdag met activiteiten en diner

Is gezelligheid en teambuilding belangrijk binnen uw verblijf? Dan kunt u goed terecht bij De Boshoek. De perfecte locatie voor een origineel bedrijfsuitje op de Veluwe. Denk hierbij aan een actief weekendje weg of een complete teambuilding dag met aansluitend diner. Alle activiteiten kunnen los worden geboekt en wij kunnen uiteraard ook activiteiten combineren een speciale dag op maat voor u maken. De mogelijkheden zijn onbeperkt en wij maken graag een offerte passend bij uw wensen en budget.

Offerte op maat nodig?

Wij bieden een breed scala aan activiteiten; combineer uw favoriete activiteiten en wij stellen een volledig dagprogramma op maat voor u samen. Genieten van de natuur met een fietstocht onder begeleiding van Cor de Boswachter, sportief aan de slag en samen bootcampen, avontuurlijk op pad met buggy's, of gewoon genieten tijdens een Hollandse Huifkartocht. Ook bieden we ouderwetse gezelligheid tijdens de boerenbuitenspelen of GPS klootschieten.