Teambuilding op de Veluwe met Boeren Buitenspelen

Bij dit teambuildingsuitje is inbegrepen:

  • 2 uur Boerenbuitenspelen
  • Wild West Buffet

Prijs: € 36,50 p.p. Te boeken vanaf 15 personen
Optioneel bij te boeken: Ontvangst met koffie en gebak: € 4,75 p.p. 1 uur bowlen: € 3,00 p.p.

De prijs van dit teambuildingsuitje is geldig tot 31 december 2023.

Teambuilding op de Veluwe

Gezellige teambuilding op de Veluwe met de Boeren Buitenspelen van Boer Gijs. Er staan voor u allerlei creatieve en knotsgekke spellen klaar. Afsluiten met Wild Wild West buffet.

Boeren buitenspelen

Boerenbuitenspelen: genieten van het boeren leven met een knipoog! Boerenbuitenspelen is een groepsactiviteit voor jong en oud. Met een gekleurde boerenzakdoek om geknoopt betreedt u in groepjes het grote weiland waar de tractor u al toelacht en de scharnieren klompen al klaarliggen voor het eerste boeren buitenspel. Elk spel heeft een originele en soms ook fanatieke knipoog naar het boeren buitenleven. Wordt het 2 emmertjes water halen of water naar de zee dragen? Wie zal het zeggen, het is namelijk niet alleen kracht, maar ook inlevingsvermogen en tactiek die deze middag tot een hilarisch teamverband zullen leiden. Onder het genot van boerenjongens of boerenmeisjes kunt u in een ontspannend moment samen de tactiek voor de 2e ronde bespreken. Is het nou snelheid, samenwerking of het plezier wat jullie de spelen laat winnen? Probeer het zelf uit en win samen met uw groep een goud klomp! Wat de boer niet kent dat vreet ie niet? En terecht. Daarom hebben wij een Wild Wild West buffet zodat u lekker kunt nagenieten van deze geweldige middag. De activiteiten bestaan uit: 1. Hooivork keilen 2. Twee emmertjes water halen 3. Kruwagen riejen 4. Ringsteken 5. Tractor sleuren 6. Kiel hangen 7. Vliegende kiep

Wild West Buffet

U wordt van harte welkom geheten op ons recreatiepark. Zodra iedereen er is kunt u beginnen aan de BoerenBuitenspelen, dit neemt ongeveer 2 uur in beslag. Na de spelen is het tijd om aan tafel te schuiven. U kunt dan genieten van het Wild Wild West buffet! Eet smakelijk allemaal.