Teambuilding in Dordrecht met het WhatsApp Sudoku puzzelspel

Dit teambuildingsuitje in Dordrecht is inclusief:

  • Doe het zelf pakket
  • Spelprogramma
  • Speluitleg op papier
  • Duur: 2-3 uur

Prijs: € 69,00 per team (maximaal 6 personen per team)

De prijs van dit teambuildingsuitje in Dordrecht is geldig tot en met 31 december 2023.

Teambuilding in Dordrecht met het WhatsApp Sudoku puzzelspel

Met het stadsspel WhatsApp Sudoku bent u uit met uw collega's maar kunt u ook aan de teambuilding van uw teams gaan werken. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen Dordrecht centraal! En ook voor de niet- puzzelaars is dit een uitdagend stadsprogramma.

Puzzelen in teams door Dordrecht

U kent ze vast wel, de populaire Sudoku cijferpuzzels waaraan veel mensen zich op dit moment tijdens vrije minuten (soms uren) bezig houden. Horizontaal en verticaal probeert u de cijfers 1 t/m 9 in te vullen in een rij maar per aangegeven vakje mag dit cijfer eenmaal voorkomen. Zenuwslopende taferelen levert dit soms op, vooral wanneer de moeilijkheidsgraad stijgt. In groepsverband kunt u nu deelnemen aan WhatsApp Sudoku. Naast puzzelen en cijfertjes staan ook leuke plekken binnen een stad centraal! Dus ook voor de niet- puzzelaars een uitdagend programma.

Speel WhatsApp Sudoku

In groepjes gaat u op pad, gewapend met een kaart van het centrum waarop een Sudoku staat ingetekend. U heeft een lijst met foto's ontvangen met de daarbij behorende coördinaten. Zodra u de exacte locatie heeft gevonden, maakt u een groepsfoto en stuurt u deze via WhatsApp naar de instructeur. U ontvangt vervolgens een vraag. Het antwoord op deze vraag is een cijfer welke u in de Sudoku kunt invullen. Hoe meer vragen u beantwoordt, hoe makkelijker de Sudoku dus wordt! Het is dus niet alleen maar puzzelen.

Duur: 2-3 uur

Arrangement beoordelingen

8.0
Superb
1 review
  • 8
    Anoniem

    Het was geen 'levend' maar 'Whatsapp Sudoku' Het was een leuk en onderhoudend spel. We hebben veel gezien van de binnenstad van Dordrecht. Het antwoordformulier was niet gelijk aan het formulier van de begeleider. Tot 2x toe moesten wij een ander getal gebruiken. Zeer verwarrend. Het antwoord op H6 klopt niet. Verder prima contact met de begeleider.