Suppen door Giethoorn – Vriendinnenuitje met lunch

Bij het Suppen door Giethoorn is inbegrepen:

  • Warme consumptie met lekkernij
  • 3 uur suppen (niet door het dorp)
  • Build your Own Burger lunch (keuze uit Build your own burger, hotdog of salade)

Prijs € 53,50 p.p. op basis van minimaal 2 personen.

De prijs van het suppen door Giethoorn is geldig tot en met 31 december 2023.

Suppen in Giethoorn

Ontdek Giethoorn vanaf het water op een wel heel originele manier. Na instructie gaan jullie 3 uur lang suppen in en om Giethoorn. Het Suppen is niet moeilijk en super leuk om te doen met je vriendinnen. Voor of na het suppen gaan jullie gezellig smen lunchen. Kies zelf jullie starttijd!

Sfeervolle locatie aan het water

Dit Amerikaans getinte luxe hamburger & Grill restaurant is gelegen midden in de historische dorpskern van Giethoorn. De pittoreske huizen, de vlonders en bruggetjes en het culturele erfgoed doet denken aan Venetië. Giethoorn wordt dan ook wel het Venetië van het Noorden of Hollands Venetië genoemd. De gezellige American diner beschikt over een terras aan twee kleine haventjes die uitmonden aan het meer ‘t Bovenwijde en grenst met de voorzijde aan het wandelpad door de dorpskern.

Het unieke BUILD-YOUR-OWN BURGER of HOTDOG in combinatie met diverse gerechten van de Grill, zorgen voor een ideale lunch of diner met voor ieder wat wils. Daarnaast kunt u ook ouderwets genieten van een (eigen) barbecue, grill gourmet of grill for two.

De omheinde speeltuin, grote speelzolder met ballenbak en de leuke kinderkaart maken van Burgers & Grill het ideale restaurant van Giethoorn om rustig en veilige manier te kunnen genieten van uit eten met de kinderen in dit prachtige waterdorp. Met de historische dorpskern en het prachtige nationaal Park de Weerribben-Wieden, als achterland in combinatie met een uitgebreide vloot van (fluister) boten, kano’s, supplanken en een breed aanbod aan water- en land activiteiten, biedt deze American Diner u een onvergetelijke beleving tijdens een (mid)dag, avond, weekend of korte vakantie aan.

Programmavoorbeeld

10.00 uur Ontvangst met warme consumptie en lekkernij
10.30 uur De SUPS liggen voor u klaar voor een tocht (inclusief instructie van 10 minuten) van 3 uur
13.30 uur De ochtend wordt afgesloten met een Build your own burger lunch

OF
12.30 uur Ontvangst met een Build your own Burger lunch
13.30 uur De SUPS liggen voor u klaar voor een tocht (inclusief instructie van 10 minuten) van 3 uur
16:30 uur Afsluiten met een warme consumptie en lekkernij