Super Hotelaanbieding – 3=2 Special in Limburg

Bij deze 3=2 aanbieding in Zuid-Limburg is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • 3x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x lunchpakket
  • Gratis wandel- en fietsroutes
  • Gratis entree Holland Casino

Prijzen:
€ 130,00 p.p. op basis van een 2-persoons standaard Gerendal kamer.

€ 139,00 p.p. op basis van een 2-persoons comfort kamer.
€ 145,00 p.p. op basis van een 2-persoons comfort kamer met bad.
€ 135,00 p.p. op basis van een 3- of 4-persoons comfort kamer met bad.

Prijzen zijn op basis van een verblijf van 2 personen op een kamer en zijn exclusief Service Charge.

De prijs van 3=2 aanbieding in Zuid-Limburg is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

3=2 aanbieding in Zuid-Limburg

Leuke Hotelaanbieding in Limburg. Geniet van deze heerlijke 3=2 Special in Limburg. Mogelijk met aankomst op zondag, maandag en dinsdag.

Het hotel in Schin op Geul

Het hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie. De lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol. De gezellig ingerichte lounge ademt een huiselijke sfeer.

De kamers

Wij beschikken over 25 hotelkamers, waarvan 3 éénpersoons en 3 kamers op de begane grond. Alle kamers beschikken over privé sanitair, kleurentelevisie, wekkerradio en telefoon. De comfort kamers zijn groter dan de Gerendal kamers.

De Gerendal kamers zijn netjes ingerichte 2-persoonskamer met een zitje of schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet.

De Comfort kamers zijn goed ingerichte 2-persoonskamer met een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet.

De Luxe kamers zijn ruimer van opzet en beschikken over een zitje & schrijftafel, TV, wekkerradio, telefoon en een badkamer met douche & toilet ( de grootte van de kamer is ca. 20-25 m2).

Faciliteiten

Wij hebben een á la carte keuken die geopend is tussen 18.00 en 20.00 uur. De gerechten die wij serveren zijn zeer divers, zij bestaan uit diverse koude en warme voorgerechten, diverse soepen, vlees-, vis-, en vegetarische hoofdgerechten en ter afsluiting hebben we onze ijskaart of kunt u een keuze maken uit een van onze heerlijke koffie's.

Wij zijn ook uitermate geschikt voor feesten, partijen en koffietafels, maar ook vergaderingen zijn mogelijk en wij zijn ideaal gelegen als stopplaats voor wandel- en fietsliefhebbers. Wij hebben diverse gratis wandel-, fiets- en autoroutes voor u klaarliggen. Een lift is aanwezig. Bij overleg is gratis afhalen vanaf het station mogelijk!

Indien u met de trein wilt aankomen, geeft u dit dan even bij de reservering aan, wij zenden u dan gratis een routeplanner toe van de NS. Fietsverhuur is mogelijk. We hebben een eigen ruime parkeerplaats (gratis).