Super de Luxe 3-daagse hotelaanbieding in Breda

Deze Super de Luxe hotelaanbieding in Breda is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een ontbijtbuffet
  • 1x Een welkomstdrankje met een luxe bittergarnituur
  • 1x Een 3-gangen keuze diner
  • Informatiepakket Breda en omgeving

Prijs: € 175,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.
De prijs is exclusief toeristenbelasting.

De prijs van deze hotelaanbieding in Breda is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Hotelaanbieding in Breda

2 Dagen genieten in Breda waarbij het u aan niets zal ontbreken en ook nog eens tegen een super mooie prijs! Wacht niet langer en boek nu deze Super de Luxe deal en kom ook genieten in de gezellige stad Breda en verblijf in dit sfeervolle hotel!

Uitstekende uitvalsbasis in Breda

Ons hotel is een uitstekende uitvalsbasis om er lekker een paar dagen tussenuit te zijn. De locatie aan de rand van Breda en de rand van het Mastbos, biedt een hoop mogelijkheden voor onze gasten.

Met de auto of fiets bent u vrij snel in het centrum van Breda, waar u de historische binnenstad kunt bezichtigen, lekker kunt shoppen of op een terrasje kunt neerstrijken.

De kamers

Het hotel in Breda biedt 47 hotelkamers. In het hotel beiden wij meerdere kamertypes verschillend van eenpersoonskamers tot aan luxe suites. Onze hotelkamers zijn klassiek ingericht en zijn allemaal voorzien van een douche en/ of een bad. Wij bieden u vijf vergaderzalen en boardrooms. Drie feestzalen en/ of conferentiezalen voor al uw feesten en partijen kunt u terecht bij ons hotel in Breda.