SUPER bedrijfsuitje in Breda – Genieten met een compleet verzorgde Dinershow

Bij dit Bedrijfsuitje in hartje Breda is inbegrepen:

  • Aanvang avondprogramma 19.30 uur
  • Gehele avond entertainment
  • Een heerlijk 4-gangen diner

Prijzen:

  • Zaalplaats € 61,40 per persoon
  • Kinderticket: € 29,95

Shows draaien op de volgende data:

  • De Cirque Burlesque! Dinnershow is te zien op: 6 februari, 17 april en 18 juni 2021.
  • De Dinnershow Stars on Stage is te zien op: 13 maart, 29 mei en 24 juli 2021.
  • De Wannebiezz dinnershow is te zien op: 11 juni 2021.
  • De WOW dinnershow is te zien op: 29 januari, 6 maart, 8 mei en 25 juni 2021.
  • Deze Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 27 februari, 23 april en 2 juli 2021.

Wilt u een drankarrangement erbij boeken dan is dat mogelijk voor € 17,50 per persoon.

Minimum aantal: 2 personen. Maximum aantal: 300 personen.

Een besloten dinershow, exclusief voor uw gezelschap, is mogelijk vanaf 50 personen. Prijs op aanvraag.

Extra informatie

De zaal zit u voor het podium en ’in de show’. Vanaf het balkon, aan weerszijden van de theaterzaal, zit u hoger en kijkt u meer op het geheel neer. De zaalplaatsen zijn te beschouwen als eerste rang, de balkonplaatsen als 2e rang. De zaalplaatsen zijn duurder dan balkonplaatsen. Ongeacht het aantal personen, u heeft altijd uw eigen tafel. Bij grotere groepen kan het zijn dat u meer dan één tafel krijgt. In dat geval staan uw tafels altijd naast elkaar.

De theaterzaal is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.

De prijzen van dit bedrijfsuitje in Breda zijn geldig tot en met 24 juli 2021.

Topentertainment in Breda

Beleef een top avond uit met show, entertainment en een heerlijk 4-gangen diner in het theater in Breda. Elke show is weer anders. Of u nu op zoek bent naar top entertainment gecombineerd met muziek, dans, humor of interactie met het publiek, er is voor ieder wat wils! Wij zorgen voor avondvullend entertainment (circa 4 uur).

Compleet avondje uit

Gedurende de avond wordt er een overheerlijk 4-gangen diner geserveerd. U kunt ter plaatse uw keuze maken. De gangen van het menu worden afgewisseld met het entertainment. Zo heeft u tijdens het eten ook voldoende gelegenheid om met uw tafelgenoten te praten. U zit met uw gezelschap altijd bij elkaar. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap, worden er één of meerdere tafels naast elkaar geplaatst.

Spraakmakende dinnershows

Groeten uit Holland Dinnershow
We maken een muzikale tijdreis waarbij we beginnen in de jaren 50 en 60 met liedjes als Naar de speeltuin, Bij ons in de Jordaan en Mn opa, vervolgens gaan we door naar de nog bekendere hits uit de jaren 70 en 80. U mag luidkeels meezingen met Huilen is voor jou te laat en Even aan mn moeder vragen of een traantje wegpinken bij Manuela. Het motto van deze avond is Niets moet, alles mag! Een gevarieerde muzikale avond met nummers van André Hazes en Frans Bauer maar ook Ruth Jacott, Nielson en het songfestival! De artiesten die met de nodige humor deze avond zullen optreden hebben meer dan 25 jaar ervaring in de showbizz en opgetreden op alle podia in Nederland en daarbuiten. Een unieke en gezellig avond uit, meezingen in je moerstaal met vrienden, familie of collegas. Deze show is 100% made in Holland!

De Groeten uit Holland Dinnershow is te zien op: 27 februari, 23 april en 2 juli 2021.

WOW dinnershow: Een wonderbaarlijke dinnershow waarin u wordt getrakteerd op diverse WOW momenten die u nog lang zullen blijven heugen. Het samenspel tussen beeld, muziek en mysterie voert tijdens deze show de boventoon. Vanaf het moment dat u het theater betreedt vergeet u de dagelijkse rompslomp en begeeft u zich in een wereld waarin niets meer onmogelijk lijkt. De “WOW!” dinnershow is een avondvullend spektakel waarin Joe Pequerrucho, een meester in de wereld van illusie en misleiding, u van de ene verbazing in de andere laat vallen met zijn interactieve acts en mysterieuze zaken.
De WOW Dinnershow is te zien op: 29 januari, 6 maart, 8 mei en 25 juni 2021.

Cirque Burlesque en Wannabiezz

Cirque Burlesque! Dinnershow: Een bonte mix van zang, comedy, magie en dans. Een pikante revue vol variété en komedie! Het brengt de sfeer van het Parijs van de jaren 50 terug in het theater (Moulin Rouge en Crazy Horse). Een bruisende show met comedians, magie, circusacts en oogstrelende danseressen. Dit alles met een ondeugende knipoog. Burlesque verovert Europa en is nu ook in De Avenue te beleven. Een cult kunst vorm aangewakkerd door twee succesvolle Hollywood films. 
De Cirque du Burlesque Dinnershow is te zien op: 6 februari, 17 april en 18 juni 2021.

Dinnershow de Wannebiezz
De dinnershow van de Wannebiezz is een happening vol bekende en bijna vergeten Hollandse feestklassiekers. Het publiek mag massaal meezingen, zelfs met volle mond. Soms wordt een vrijwilliger aangewezen om even te assisteren. Op bijna ongedwongen wijze halen de Wannebiezz onvermoede talenten bij hun gasten naar boven. Rocco, Arie & Gilles halen alles uit de kast om er een dolle boel van te maken. Lekkere meezingers worden afgewisseld met dansbare feesthits. Uw drie gastheren hebben de Hollandse gezelligheid verheven tot een interactieve kunstvorm en scheppen er vreugde u te vermaken met kneuterige spelletjes en voornamelijk Nederlandstalige liedjes. Zingen, dansen en lachen zijn de kernwoorden voor dit sprankelende programma, waarbij niets vast staat, behalve dat het gezellig wordt. Niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. GEZELLIG jatoch nietan?
De Dinnershow de Wannebiezz is te zien op: 11 juni 2021.

Stars on Stage Dinnershow

Een wervelende dinnershow met de grootste hits allertijden! Een levende jukebox waar een gevarieerd repertoire live on stage wordt uitgevoerd. Metnummers van Beyoncé tot Hazesen van Bruno Mars tot The Wiz. In vijf blokken komendeze hits als in een tijdmachine voorbij metvier vocalisten en deDance Holland showdancers die als een wervelwindvan kostuums wisselen. Kom en beleef een fantastische avond uit met een overheerlijk 4 gangen-diner en artiesten die hun sporen allen verdiend hebben. Meezingen en swingen op The Greatest Hits of All Time afgewisseld door heerlijke gerechten. Stars on Stage:The Best Kept Secret... till now!!! 
De Dinnershow Stars on Stage is te zien op: 13 maart, 29 mei en 24 juli 2021.